Το LesvosNews.gr δίνει το λόγο στους πολίτες για τις ερωτήσεις, απορίες, καταγγελίες τους…

ekloges-2014-vima-politi

Το LesvosNews.gr δίνει το λόγο στους πολίτες του Βορείου Αιγαίου, αλλά και της Λέσβου, για να απευθύνουν τις δικές τους ερωτήσεις και απορίες, προς τους υποψήφιους αυριανούς μας τοπικούς άρχοντες.

Οι επικεφαλής των συνδυασμών, αλλά και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, έχουν τη δυνατότητα να δημοσιοποιούν τις απόψεις τους και τις δραστηριότητές τους, με διάφορους τρόπους από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Επειδή θεωρούμε, ότι οι πολίτες πρέπει να έχουν ενεργή συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και όχι να είναι τα “προβατάκια”, που τους θέλουν μόνο για την Κυριακή που είναι στημένες οι κάλπες, τους δίνουμε τη δυνατότητα να μας μεταφέρουν τις ερωτήσεις τους, τις απορίες τους, ακόμα και τις καταγγελίες τους, τις οποίες θα δημοσιεύσουμε και θα ζητήσουμε από τους υποψήφιους Δημάρχους, Περιφερειάρχες και τους Συμβούλους τους να σας δώσουν τις δικές τους απαντήσεις, ή να σας λύσουν τις απορίες σας.

Όσοι από σας λοιπόν θέλετε να μας μεταφέρετε μία ερώτηση, μία απορία, ή να καταγγείλετε κάτι ή κάποιον μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χαρά μας θα είναι να λάβουμε, ακόμα και τις απόψεις σας, για τις επικείμενες εκλογές και τα πρόσωπα τα οποία ζητούν τη ψήφο σας, για να πάρουν τις τύχες του τόπου μας στα χέρια τους.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας το mail σας στις διευθύνσεις:

info@lesvosnews.gr   και στο  lesvosnews@hotmail.com

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο