Το LesvosNews.gr έχει καταξιωθεί στα Ελληνικά και Διεθνή ΜΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

sin-mme-5

Η μεγαλύτερη επιβράβευση που μπορεί να έχει ένα μέσο ενημέρωσης, είναι η καταξίωση του από έγκυρα και αναγνωρισμένα διεθνώς ΜΜΕ…

Και το LesvosNews.gr, γεύτηκε κατ’ επανάληψη αυτή τη χαρά…

Η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση που τόσα χρόνια προσφέρει στους αναγνώστες του το LesvosNews.gr, αναγνωρίστηκε και καταξιώθηκε από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά ΜΜΕ της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.

Τα ρεπορτάζ του LesvosNews.gr και ο Γιάννης Συνάνης, φιλοξενήθηκαν κατ’ επανάληψη, στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά ΜΜΕ του κόσμου…

Associated Press, Reuters, Daily Mail, Spiegel, ZTF (Γερμανική Κρατική Τηλεόραση) Ruptly, ήταν μερικά από τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων και ΜΜΕ όλου του κόσμου, που φιλοξένησαν ρεπορτάζ του LesvosNews.gr και του Γιάννη Συνάνη.

Αλλά και τα Ελληνικά ΜΜΕ, επέλεξαν για την ενημέρωσή τους το LesvosNews.gr και τον Γιάννη Συνάνη…

Όλο το τελευταίο διάστημα, τα κεντρικά δελτία των καναλιών MEGA, ΑΝΤΕΝΝΑ, ΣΚΑΪ, ALPHA, STAR CHANNEL, ΕΨΙΛΟΝ ακόμα και της Ελληνικής κρατικής τηλεόρασης της ΕΡΤ, φιλοξενούσαν ρεπορτάζ του LesvosNews.gr και τον Γιάννη Συνάνη.

Πηγή ενημέρωσης ήταν το LesvosNews.gr και για δεκάδες ενημερωτικούς ιστότοπους του διαδικτύου, όπως και πολλών ραδιοφωνικών δικτύων.

Zougla.gr, Protothema.gr, Real.gr, Αθήνα 984, ΒήμαFM, Parapolitika.gr και πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης, επέλεξαν για την ενημέρωσή τους, το LesvosNews.gr και τον Γιάννη Συνάνη.

sin-mme-3

sin-mme-4

sin-mme-2

sin-mme-1

sin-mme-6

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο