Το τελευταίο αντίο του Γιάννη Συνάνη από το TVM… Γιατί πάει στο κανάλι της Χίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το κανάλι της Χίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” θα βλέπουμε πλέον από τις 23 Αυγούστου τον Γιάννη Συνάνη που θα συνεχίσει να μας ενημερώνει έγκυρα και έγκυρα όπως πάντα για τα γεγονότα της Λέσβου και του Βορείου Αιγαίου γενικότερα.

Στο τελευταίο δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης Μυτιλήνης ο Γιάννης Συνάνης ήταν καλεσμένος τυπικά της Μαρίας Χαδεμένου που ήταν η παρουσιάστρια και όλο το προηγούμενο διάστημα συμπαρουσιάστρια του Μυτιληνιού δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Συνάνης εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ότι είχε ενστάσεις για το σχήμα και τη φιλοσοφία του νέου καναλιού της Μυτιλήνης και επέλεξε να συνεργαστεί με το κανάλι της Χίου όπου θα είναι η νέα του τηλεοπτική στέγη.

Ο Γιάννης Συνάνης μεταξύ άλλων είπε ότι θέλει να παραμείνει πιστός στη μέχρι τώρα δημοσιογραφική του πορεία συντασσόμενος πάντα με τους απλούς πολίτες και όχι να είναι αρεστός σε κάποιους που έχουν άλλους στόχους χρησιμοποιώντας ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης για συμφεροντικούς λόγους.

Ο Γιάννης Συνάνης ευχαρίστησε τον μέχρι τώρα μεγαλομέτοχο της Τηλεόρασης Μυτιλήνης για την άριστη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια και για την εμπιστοσύνη που του επέδειξε χωρίς να παρεμβαίνει ή να λογοκρίνει τη θεματολογία των ειδήσεων αλλά και των καλεσμένων στο στούντιο.

Ευχαρίστησε επίσης όλους τους μέχρι τώρα συνεργάτες του στο κανάλι της Μυτιλήνης.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα ακριβώς είπε ο Γιάννης Συνάνης στην αποχαιρετηστήρια του συνέντευξη.

ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο