Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Συλλόγου Καλλονιατών

ekdiloseis-kalonis-11

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΛΟΝΙΑΤΩΝ

 

        Τετάρτη 12 Αυγούστου, 8.30 μ.μ.: “Μετανάστες όπως τότε και τώρα”.

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ. στο ΕΠΑΛ Καλλονής, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το κύμα των προσφύγων στη Λέσβο με θέμα: “Μετανάστες όπως τότε και τώρα”. Η εκδήλωση περιλαμβάνει χαιρετισμούς του προέδρου του συλλόγου Σταύρου Βαλτά και της γενικής γραμματέως Ντίνας Βάκκα-Κυριαζή, προβολή της ταινίας μικρού μήκους «Γράμματα από την Αμερική» του σκηνοθέτη Λάκη Παπαστάθη, ομιλία του Γιώργου Τυρίκου-Εργά για τη συμμετοχή της ΜΚΟ “Αγκαλιάς” στην αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος και παρουσίαση του προβλήματος από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης.

 

          Σάββατο 16 Αυγούστου, 8.30 μ.μ.: “Η γιορτή της αντάμωσης”.

Το Σάββατο 16 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο “PELA” της Σκάλας Καλλονής, ο Σύλλογος Καλλονιατών Λέσβου και ο Σύνδεσμος Φίλων και Φιλάθλων Αττικής της Α.Ε.Λ. Καλλονής, πραγματοποιούν και φέτος στη γιορτή της αντάμωσης, αφιερωμένη όπως κάθε χρόνο στους απόδημους της Καλλονής.

 

        Τετάρτη 19 Αυγούστου, 8.30 μ.μ.: Θέατρο “Κόφτου τα φτερά”.

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Καλλονής, θα παρουσιασθεί η θεατρική παράσταση “Κόφτου τα φτερά”, των Σταύρου Βαλτά, Αντιγόνης Μώρου και Παναγιώτη Χρυσίδη, σε σκηνοθεσία Αντιγόνης Μώρου.

 

Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ.: “Χαράσσοντας τα μονοπάτια της Καλλονής”.

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Καλλονής, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη σηματοδότηση και τον καθαρισμό των μονοπατιών της Καλλονής από την Φυσιολατρική Κίνηση της Αθήνας “Βριλησσός”, στα πλαίσια της εθελοντικής δράσης του “Βριλησσού” στη Λέσβο από 21 έως 31 Αυγούστου 2015. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και το χορευτικό της Ανεμώτιας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο