Το πρόγραμμα των επόμενων εκδηλώσεων στο “Αρχοντικό Γεωργιάδη”

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

 

        Τις επόμενες μέρες στο Αρχοντικό Γεωργιάδη και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου θα λάβουν χώρα καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

epano-skala

Συγκεκριμένα, από τις 28 Μαΐου μέχρι την 3 Ιουνίου εικαστική έκθεση μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου με τίτλο: “Το Παιδί Απέναντι”. Η έκθεση είναι αφιερωμένη στον ηρωικό λαό της πόλης Κομπάνι της Συρίας που αγωνίζεται κατά του Ισλαμικού Κράτους να περισώσει δημοκρατία και πολιτισμό.

Το διήμερο 29 και 30 Μαΐου ένα φεστιβάλ πολιτισμού αφιερωμένο στις μουσικές της Μεσογείου με τον τίτλο “Μεσογειοτόπια”, που κάθε χρόνο αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στη Μυτιλήνη. Το τριήμερο 5, 6, 7 Ιουνίου έκθεση εργασιών μεταπτυχιακών φοιτητών και διδακτόρων του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα: “Οι πολιτιστικοί πόροι της Λέσβου” με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 15 χρόνων λειτουργίας του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας.

Τέλος, το Σάββατο 6 Ιουνίου συναυλία με τοπικά μουσικά σχήματα όλων των ρευμάτων και τάσεων (τζαζ, ροκ, ρεμπέτικο) αφιερωμένη στην πόλη Κομπάνι της Συρίας και στην ανοικοδόμηση ενός σχολείου.

Αργότερα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα προβολών του θερινού κινηματογράφου στο Αρχοντικό Γεωργιάδη.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο