Το “Μυτιληνιό Τραπέζι” έτοιμο να υποδεχθεί τους δημοσιογράφους της Λέσβου (ΒΙΝΤΕΟ)

mytilinio-trapezi-sinanis

Όλα είναι έτοιμα…

Ο Γιάννης Συνάνης και οι συνεργάτες του, με την πολύτιμη βοήθεια των υποστηρικτών της εκδήλωσης του LesvosNews.gr “Μυτιληνιό Τραπέζι”, είναι έτοιμοι και περιμένουν, για να υποδεχθούν τους δημοσιογράφους της Λέσβου, που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα.

Σήμερα Κυριακή 29 Μαρτίου στις 8 το βράδυ, το LesvosNews.gr  διοργανώνει για δεύτερη φορά, το «Μυτιληνιό Τραπέζι με Λέσβιους δημοσιογράφους» στην Αθήνα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι, μέσα από αυτή τη συνεύρεση να συστρατευθούν όλοι οι δημοσιογράφοι που διαμένουν στην Αθήνα, ώστε εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου του καλοκαιριού, ο καθένας να συνδράμει από το μετερίζι του, για την προβολή του τόπου μας.

Φυσικά, είναι και μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία, να βρεθούν όλοι από κοντά και μεταξύ ενός ποτηριού Μυτιληνιού ούζου και των παραδοσιακών Λεσβιακών μεζέδων, να το ρίξουν λίγο έξω και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα της αγχωτικής δουλειάς που έχουν.

Ο Περικλής που έχει το φιλόξενο ουζερί «ΛΕΣΒΙΟΝ» στο Γαλάτσι, θα φροντίσει για τους ξεχωριστούς Λεσβιακούς μεζέδες και τα ουζάκια.

lesvion-ouzeri

Εννοείται ότι Λεσβιακό χρώμα και μάλιστα παραδοσιακό, θα υπάρχει και από το χώρο της μουσικής και της χορευτικής μας κουλτούρας.

Ο Βαγγέλης Σαραντίδης με τους συνεργάτες του θα δώσει ένα ξεχωριστό τόνο από τους ήχους του βιολιού του των σαντουριών τους αλλά και παραδοσιακούς μας χορούς.

Ήδη έχουν σταλεί οι προσκλήσεις στους καλεσμένους και αναμένεται να πραγματοποιηθεί μία πολύ όμορφη εκδήλωση…

Όλα είναι πανέτοιμα…

Ακόμα και τηλεόραση έχει φροντίσει ο Γιάννης Συνάνης να υπάρχει, για όσους θέλουν να ρίχνουν καμιά ματιά και στην …Εθνική μας ομάδα !!!

Σε όλη αυτή την προσπάθειά μας βρίσκονται δίπλα μας και βοηθούν με το δικό τους τρόπο ο καθένας, το Επιμελητήριο Λέσβου, η Aegean Airlines, η Ναυτική Εταιρεία «ΑΕΙΝΑΥΤΗΣ», η εταιρεία ταξί «TAXIPLON». τα αρτοποιϊα «Ο ΚΙΜΩΝΑΣ» και άλλοι φορείς που τους ευχαριστούμε θερμά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την Τρίτη 31 Μαρτίου, η εκπομπή «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» της ΝΕΡΙΤ, θα έχει Λεσβιακό χρώμα και φυσικά ρεπορτάζ από το «Μυτιληνιό Τραπέζι».

lesvion grafima 1

Τοπογραφικό για το πως θα φθάσει κάποιος, στο χώρο της εκδήλωσης

Επί του παρόντος, πάρτε μία γεύση στο βίντεο που σας παραθέτουμε, από την πρώτη συνάντηση που έγινε στην Αθήνα, όπου το γλέντι, το ουζάκι, τα μεζεδάκια, ο χορός και το τραγούδι περίσσεψαν !!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο