Το ΚΑΠΗ Μυτιλήνης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του

kapi-pita-2016

Από την Αντιδημαρχία και τον   Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, διοργανώθηκε και φέτος Πρωτοχρονιάτικη  γιορτή, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, για τους απόρους δικαιούχους σίτισης του Οργανισμού.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ, Αλκαίου 10, στη Μυτιλήνη, με εορταστικό  γεύμα, κρασί, κοπή βασιλόπιτας και γλυκά. Παρόντες ήταν  ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός και η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού, κα Αναστασία Αντωνέλλη.

 Ο Δήμαρχος, στο χαιρετισμό του, ευχήθηκε καλή χρονιά, με δύναμη και υγεία. Τόνισε, μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος Λέσβου, δίνει ιδιαίτερο βάρος στην κοινωνική πολιτική, μιας και είναι απαραίτητη στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Τέλος, ο κ. Γαληνός, συνεχάρη την Αντιδήμαρχο Αναστασία Αντωνέλλη, για το πολύ σημαντικό και πολυποίκιλο έργο του Οργανισμού.

Η κα Αντωνέλλη, τόνισε ότι ο Δήμος Λέσβου, συνεχίζει την προσπάθεια στήριξης των απόρων δημοτών του και με το δωρεάν συσσίτιο, με χρήματα που καταβάλει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, της τάξης των 128.000,00 ευρώ, ετησίως.

«Η σημερινή παρουσία μας εδώ είναι  συμβολική, γιατί θέλουμε να είμαστε κοντά στους συνδημότες μας που δοκιμάζονται από την ακραία ακούσια φτώχια, που συγκεκριμένες πολιτικές δημιούργησαν και τούτη την μέρα. Για μας το πρόβλημα της φτώχιας των δημοτών μας, είναι πρώτη μας προτεραιότητα και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε. Εύχομαι Υγεία, Δύναμη και Αγάπη σε όλους για το 2016, ελπίζοντας ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε την  Ελλάδα της Κοινωνικής Δικαιοσύνης που κάποτε ονειρευτήκαμε.», είπε χαρακτηριστικά η κα Αντωνέλλη.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

27 Άποψη για τα “Το ΚΑΠΗ Μυτιλήνης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του”

Αφήστε ένα σχόλιο