Το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης στην εντατική… Κινητοποιήσεις των εργαζομένων

 

navagio-molivos-8

Μεγάλα προβλήματα εύρυθμης λειτουργίας αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, που εμφανίστηκαν ακόμα περισσότερο εξαιτίας του μεταναστευτικού προβλήματος και ιδιαίτερα την ημέρα του πολύνεκρου ναυαγίου στο Μόλυβο.

Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος του προβλήματος, αξίζει να σας αναφέρουμε ότι από τα οκτώ ασθενοφόρα που διαθέτει το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, είναι διαθέσιμα μόνο τα δύο από αυτά και ορισμένες φορές ένα ακόμα.

Τα υπόλοιπα αντιμετωπίζουν τεχνικές βλάβες και είναι εγκαταλελειμμένα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι εργαζόμενοι κάνουν έρανο μεταξύ τους για να αγοράσουν ανταλλακτικα και να επισκευάσουν κάποιο ασθενοφόρο.

Οι υπάλληλοι του ΕΚΑΒ καταγγέλουν αδράνεια και πλήρη αδιαφορία από τη διοίκηση του οργανισμού.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι και έστειλαν στα τοπικά ΜΜΕ.

“Την Παρασκευή 30-10-2015 πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μυτιλήνης “ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΟΥΛΗΣ”. Μετά τα τραγικά γεγονότα της 28-10-2015 του ναυαγίου στο Μόλυβο ήρθαμε αντιμέτωποι με όλα αυτά , που έχουμε καταγγείλει εδώ και πολύ καιρό, προς τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ και κατ’ επέκταση του Υπουργείου Υγείας έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού και πεπαλαιωμένα οχήματα. Καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά την παντελή απουσία της Διοίκησης και του Προέδρου του ΕΚΑΒ να ανταποκριθεί στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης. Ως εκ τούτου αποφασίστηκε: 1. Η συμμετοχή του συλλόγου σε κινητοποιήσεις της ΠΟΠ ΕΚΑΒ 2. Γνωστοποίηση των προβλημάτων μας στους πολίτες 3. Πορεία διαμαρτυρίας στο Κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης 4. Αποχή από δευτερογενής μεταφορές.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

17 Άποψη για τα “Το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης στην εντατική… Κινητοποιήσεις των εργαζομένων”

Αφήστε ένα σχόλιο