Το ΒΙΝΤΕΟ που σαρώνει στο διαδίκτυο… Μαθήτρια πλάκωσε ψευτονταή μαθητή!!

mathitria dernei mathiti

Ο καβγάς ανάμεσα σε… δύο μαθητές, με την κοπέλα να βγάζει νοκ άουτ μαθητή του Sonoma Valley High School κάνει τον γύρο του κόσμου. Αφού τον έριξε κάτω, του έριξε γονατιά στο πρόσωπο και απομακρύνθηκε με τους υπόλοιπους μαθητές να ζητωκραυγάζουν.

Το βίντεο από τον σχολικό καβγά έγινε γρήγορα viral συγκεντρώνοντας πάνω από 12 εκατομμύρια φορές μετά την ανάρτησή του στο Facebook. Το KPIX 5 πρόβαλε τις στιγμές που προηγήθηκαν, με το κορίτσι να χτυπά τον μαθητή και κάποιον να προσπαθεί να την κρατήσει για να μην του επιτεθεί.

Η διευθύντρια του σχολείου Kathleen Hawing εξέφρασε την απογοήτευσή της για τα όσα έγιναν στο σχολείο. Πιστεύει πως ο καβγάς ξέσπασε μετά από κάτι που γράφτηκε στα social media. “Εργαζόμαστε με την κοινότητα για να μιλήσουμε στους μαθητές για την κοινωνική υπευθυνότητα και να κατανοήσουν τις επιπτώσεις των όσων γράφουν στα social media”, τόνισε.

Μαθητές ανέφεραν ότι οι δύο έφηβοι που πιάστηκαν στα χέρια είναι πρωτοετείς, με το αγόρι να πηγαίνει στο Sonoma Valley High School και το κορίτσι στο Creekside High School που επίσης βρίσκεται μέσα στην πανεπιστημιούπολη.

“Από όσο ξέρω δεν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ των δύο σχολείων και δεν είναι ανταγωνιστικά”, δήλωσε ο διευθυντής του Creekside High School Sydney Smith. Ζήτησαν από το Facebook να κατεβάσει το βίντεο, αλλά όπως υποστηρίζει το σχολείο τους αρνήθηκαν επειδή το βίντεο δεν παραβιάζει τους όρους.

makeleio.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

33 Άποψη για τα “Το ΒΙΝΤΕΟ που σαρώνει στο διαδίκτυο… Μαθήτρια πλάκωσε ψευτονταή μαθητή!!”

Αφήστε ένα σχόλιο