Τιμή και δόξα από την Ακαδημία Αθηνών στο 602 Σκάφος του Λιμενικού και τον Κυβερνήτη του (ΒΙΝΤΕΟ)

papadoloulos-limeniko

Τα βραβεία της Ακαδημίας Αθηνών για το 2015 απονεμήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου στην καθιερωμένη ετήσια πανηγυρική συνεδρία του ανώτατου πνευματικού ιδρύματος της χώρας.

Απονεμήθηκαν συνολικά 39 βραβεία στις τρεις τάξεις των Θετικών Επιστημών, Γραμμάτων και Καλών Τεχνών, Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής «602» με Κυβερνήτη τον Ανθυποπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Κυριάκο Παπαδόπουλο, για τις εξαίρετες πράξεις υψηλής ανθρωπιστικής αξίας κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων έρευνας και περισυλλογής προσφύγων στο νησί της Λέσβου.

Το Lesvosnews.gr, αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί τους βραβευθέντες, αλλά και όλους τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος, για τη μεγάλη προσφορά τους στο μεταναστευτικό πρόβλημα.

Στο βίντεο που σας παραθέτουμε, ο Κυβερνήτης του περιπολικού σκάφους Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής «602» Κυριάκος Παπαδόπουλος, ενώ επιχειρεί με το πλήρωμα του διάσωση στα νερά του Αιγαίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

96 Άποψη για τα “Τιμή και δόξα από την Ακαδημία Αθηνών στο 602 Σκάφος του Λιμενικού και τον Κυβερνήτη του (ΒΙΝΤΕΟ)”

Αφήστε ένα σχόλιο