“ΑΙΟΛΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2014” – Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεγάλη ημέρα έφτασε !!!

Ο θεσμός για τα “ΑΙΟΛΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ”, που καθιέρωσε από πέρυσι το LesvosNews.gr, έχει μπει και φέτος στην τελική του ευθεία.

Όπως όλοι γνωρίζετε, αποφασίσαμε να καθιερώσουμε κάθε χρόνο αυτή την εκδήλωση, με σκοπό να επιβραβεύουμε έστω και με τον ταπεινό αυτό τρόπο, τις αξιέπαινες πράξεις κάποιων συμπολιτών μας ή φορέων του τόπου μας, για τη συμβολή τους με διάφορους τρόπους στην τοπική μας κοινωνία.

Και το κάνουμε αυτό, κυρίως λόγω της κρατικής και πολιτειακής  αδιαφορίας, που δεν μπαίνουν στον κόπο να πουν ένα μπράβο στους μικρούς και αφανείς ήρωες της μικρής μας κοινωνίας, που κάθε τόσο και λιγάκι, μας δίνουν με τις πράξεις τους φωτεινά παραδείγματα.

Έτσι λοιπόν σήμερα  Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στις 18.00 το απόγευμα, η αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης θα λάμψει από τις λαμπερές παρουσίες κάποιων ανθρώπων στα ¨ΑΙΟΛΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2014″, για τους οποίους καμαρώνουμε και στους οποίους πρέπει να πούμε ένα εύγε !!!

Θα υπάρξει ένα ωραίο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το “ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ” ενώ θα προσφερθούν και Χριστουγεννιάτικα γλυκά !!!

Θα πρέπει να πούμε ότι στην προσπάθειά μας αυτή ανταποκρίθηκαν πολλοί επιχειρηματίες του τόπου μας, οι οποίοι με τη δική τους συμβολή, παρά τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε να επιβραβεύουμε πρόσωπα και  φορείς, που είναι πολύτιμοι στην τοπική μας κοινωνία.

Σας περιμένουμε όλους να είστε εκεί…

 

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ELYSION”

Κοσμήματα ΚΟΝΤΗΒΕΗ  Ερμού 21 Τηλ.: 2251021069

kontivei

olivegroove-03

ΤΥΡΟΠΩΛΗΣ ΤΑΚΗΣ ΕΚΟ Ελ. 

tiropolis

ΚΙΜΩΝΑΣ – ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ CATERING

kimonas-delivery

pita makis 2

 

optilist

ΓΑΪΤΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΛΩΜΑΡΙ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ   ΤΗΛ. 225110 2776

ΑΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ – ΕΜΠΟΡΙΟ (ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ) Κομνηνάκη 30 Τηλ. 2251024456

TAXIPLON – ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑΞΙ

ΗΧΩ ΑΕ – Συστήματα Φωτισμού – Ηχου    Καρά Τεπές   2251 048111

welcome(2)

 

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ “ΑΙΟΛΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2014”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο