Την Κυριακή το βράδυ οι Λέσβιοι δημοσιογράφοι το γλεντάνε με ουζάκι και μουσική (ΒΙΝΤΕΟ)

mytilinio glenti

Την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 8 το βράδυ, το LesvosNews.gr  διοργανώνει για δεύτερη φορά, το «Μυτιληνιό τραπέζι με Λέσβιους δημοσιογράφους» στην Αθήνα.

Ο Γιάννης Συνάνης βρίσκεται στην Αθήνα και ετοιμάζει όλες τις λεπτομέρειες για την εκδήλωση…

Ακόμα και τηλεόραση έχει φροντίσει να υπάρχει για όσους θέλουν να ρίχνουν καμιά ματιά και στην …Εθνική μας ομάδα !!!

Σκοπός της εκδήλωσης είναι, μέσα από αυτή τη συνεύρεση να συστρατευθούν όλοι οι δημοσιογράφοι που διαμένουν στην Αθήνα, ώστε εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου του καλοκαιριού, ο καθένας να συνδράμει από το μετερίζι του, για την προβολή του τόπου μας.

Φυσικά, είναι και μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία, να βρεθούν όλοι από κοντά και μεταξύ ενός ποτηριού Μυτιληνιού ούζου και των παραδοσιακών Λεσβιακών μεζέδων, να το ρίξουν λίγο έξω και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα της αγχωτικής δουλειάς που έχουν.

Ο Περικλής που έχει το φιλόξενο ουζερί «ΛΕΣΒΙΟΝ» στο Γαλάτσι, θα φροντίσει για τους ξεχωριστούς Λεσβιακούς μεζέδες και τα ουζάκια.

lesvion-ouzeri

Εννοείται ότι Λεσβιακό χρώμα και μάλιστα παραδοσιακό, θα υπάρχει και από το χώρο της μουσικής και της χορευτικής μας κουλτούρας.

Ο Βαγγέλης Σαραντίδης με τους συνεργάτες του θα δώσει ένα ξεχωριστό τόνο από τους ήχους του βιολιού του των σαντουριών τους αλλά και παραδοσιακούς μας χορούς.

Ήδη έχουν σταλεί οι προσκλήσεις στους καλεσμένους και αναμένεται να πραγματοποιηθεί μία πολύ όμορφη εκδήλωση…

Σε όλη αυτή την προσπάθειά μας βρίσκονται δίπλα μας και βοηθούν με το δικό τους τρόπο ο καθένας, το Επιμελητήριο Λέσβου, η Aegean Airlines, η Ναυτική Εταιρεία «ΑΕΙΝΑΥΤΗΣ», η εταιρεία ταξί «TAXIPLON». τα αρτοποιϊα «Ο ΚΙΜΩΝΑΣ» και άλλοι φορείς που τους ευχαριστούμε θερμά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την Τρίτη 31 Μαρτίου η εκπομπή «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» της ΝΕΡΙΤ, θα έχει Λεσβιακό χρώμα και φυσικά ρεπορτάζ από το «Μυτιληνιό Τραπέζι».

Επί του παρόντος, πάρτε μία γεύση στο βίντεο που σας παραθέτουμε, από την πρώτη συνάντηση που έγινε στην Αθήνα, όπου το γλέντι, το ουζάκι, τα μεζεδάκια, ο χορός και το τραγούδι περίσσεψαν !!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο