Τζαμί μέσα σε καταυλισμό μεταναστών στη Μόρια (ΒΙΝΤΕΟ)

metanastes-tzami-moria

Μία πολύ περίεργη υπόθεση απασχολεί την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, που έχει να κάνει με τη λειτουργία ενός Τζαμί μέσα σε καταυλισμό μεταναστών που βρίσκεται δίπλα στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στη Μόρια.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Lesvosnews.gr ο Αστυνομικός Διευθυντής Ανδρέας Στεφάνου, ύστερα από δημοσιεύματα του Αθηναϊκού Τύπου για το συγκεκριμένο θέμα και κατόπιν έρευνας που έγινε στον καταυλισμό των μεταναστών, όντως υπάρχει μία σκηνή, η οποία έχει κατασκευαστεί σαν Τζαμί, ώστε να προσέρχονται και να προσεύχονται οι Μουσουλμάνοι μετανάστες.

ImageHandler

Το Τζαμί φέρεται να κατασκεύασε ένας Άγγλος από το Χάντερσφιλν, μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, ο Άντονι Καν.

Με ανάρτησή του στο Facebook «διαλαλούσε» ότι είναι το πρώτο τζαμί στη Λέσβο ύστερα από… 300 χρόνια από την Οθωμανική Αυτοκρατορία και εξέφραζε την υπερηφάνεια του και τη χαρά του γι’αυτό.

«I am speechless» (είμαι άφωνος), έγραψε χαρακτηριστικά.

tzami-2

Εκείνο όμως που προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι πως ο ίδιος σε αναρτήσεις του σε διαδικτυακά μέσα, έχει δημοσιεύσει και φωτογραφίες του, με στρατιωτική στολή και όπλο.

tzami-4

Η Αστυνομική Διεύθυνση έχει σχηματίσει ήδη δικογραφία, την οποία έστειλε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, από όπου αναμένεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις.

tzami-3

Σχετικές δημοσιεύσεις

34 Άποψη για τα “Τζαμί μέσα σε καταυλισμό μεταναστών στη Μόρια (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. […] μεταναστών στη Μόρια στη Λέσβο κατέγραψε το lesvosnews.gr. Το τζαμί φέρεται να κατασκεύασε ένας Άγγλος από το […]

Αφήστε ένα σχόλιο