Τελικά το πουλμανάκι που ήταν επί 5 ημέρες παρατημένο στους δρόμους μετά το δημοσίευμα του LesvosNews έφυγε

poulmanaki-molivou

Τελικά, το πουλμανάκι του Δήμου Λέσβου που ήταν παρατημένο για πέντε περίπου ημέρες στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Καλλονής, επειδή το είχε πιάσει λάστιχο, έφυγε χθες αμέσως μετά το δημοσίευμα του LesvosNews.gr.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότηας του Δήμου Λέσβου Ηλίας Κουνιαρέλλης επικοινώνησε μαζί μας και μας ενημέρωσε ότι το πουλμανάκι είχε την ατυχία να το πιάσει διπλό λάστιχο για αυτό και παρέμεινε εκεί.

Το πρόβλημα όπως μας είπε είναι ότι από τις 31/10/2013 ο Δήμος Λέσβου έχει στείλει έγγραφο – το έχουμε στη διάθεσή μας – στο Υπουργείο Ανάπτυξης, ζητώντας να ενταχθεί στο “Ενιαίο Πρόγραμμα Προμηθειών του 2014” για να μπορούν να προμηθεύονται άμεσα και να υπάρχει παρακαταθήκη διαφόρων υλικών ανάμεσα στα οποία και τα ανταλλακτικά για τα αυτοκίνητα.

Όπως μας είπε ο κ. Κουνιαρέλλης μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει καμία απάντηση και όλα αυτά τα περιστατικά αντιμετωπίζονται ή με χρήματα που βάζει από την τσέπη του ή από την κατανόηση κάποιων επαγγελματιών του νησιού μας οι οποίοι τα φτιάχνουν και περιμένουν κάποια στιγμή να πληρωθούν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο