Τα κορυφαία ΜΜΕ εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους το LesvosNews.gr (BINTEO)

lesvosnews.gr 14

Στα μεγάλα γεγονότα που συμβαίνουν στη Λέσβο και την ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου, τα κορυφαία ΜΜΕ της Ελλάδας, αλλά και πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης, εμπιστεύονται την εγκυρότητα του LesvosNews.gr και την αξιοπιστία του Γιάννη Συνάνη.

sinanis-papadakis-giakoumak-604x345

 

sinanis-stefanidou

sinanis-skai-viza
ALPHA, ANTENNA, MEGA, ΣΚΑΪ, STAR, NEWSIT, PROTOTHEMA, REALNEWS, ZOUGLA και πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης, καλύπτουν την ειδησεογραφία τους στα δελτία ειδήσεων και στις ενημερωτικές τους εκπομπές, με ρεπορτάζ του LesvosNews.gr και με τη συμμετοχή σε τηλεοπτικά παράθυρα του Γιάννη Συνάνη.

sinanis-germaniki-tv

lesvosnews-rt
Πολλά είναι και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης που φιλοξένησαν στην ειδησεογραφία τους ρεπορτάζ του LesvosNews.gr και του Γιάννη Συνάνη.
Με την ίδια εγκυρότητα και αξιοπιστία το LesvosNews.gr και ο Γιάννης Συνάνης θα σας δώσουν την πλήρη εικόνα του σημερινού δημοψηφίσματος.
Από τις 07:00 το πρωί που θα ανοίξουν οι κάλπες δύο τηλεοπτικά συνεργεία θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με όλα τα ΜΜΕ των Αθηνών για να συνδεθούν με τη Λέσβο και να έχουν την ενημέρωση για τις εξελίξεις της εκλογικής αναμέτρησης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Τα κορυφαία ΜΜΕ εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους το LesvosNews.gr (BINTEO)”

Αφήστε ένα σχόλιο