Ταξιδεύει το European Express – Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες και ένταση στο λιμάνι της Καβάλας (VIDEO)

European Express 2

Με καθυστέρηση δέκα ωρών απέπλευσε, χθες το βράδυ, από το λιμάνι της Καβάλας, όπου παρέμενε ακινητοποιημένο, το επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο “European Express”, με προορισμό τη Λήμνο, τη Μυτιλήνη, τη Χίο και το Βαθύ Σάμου.

Αιτία της πολύωρης καθυστέρησης ήταν, σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία NEL Lines, η επίσχεση εργασίας στην οποία προχώρησαν 12 μέλη του πληρώματος.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποστούν μεγάλη ταλαιπωρία οι εκατοντάδες επιβάτες του πλοίου, που έμειναν όμηροι στο λιμάνι της Καβάλας, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης ανάμεσα στους αγανακτισμένους ταξιδιώτες και μέλη του πληρώματος.

Κατά πληροφορίες, έπειτα από διαβουλεύσεις με εκπροσώπους της πλοιοκτήτριας εταιρείας βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τους εργαζόμενους, οι οποίοι ανέστειλαν τελικά την κινητοποίησή τους.

Το πλοίο αναχώρησε στις 10 το βράδυ.

Σημειώνεται ότι μόλις πριν από λίγες μέρες, το ίδιο πλοίο είχε μείνει πάνω από 15 ώρες «δεμένο» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλήματος ανεφοδιασμού, προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία στους 1000 επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν προς τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Πηγή video: thesstoday

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο