Ταξίδι – αστραπή του Γιάννη Μουζάλα χθες στη Μυτιλήνη


mouzalas i

Τη Μυτιλήνη επισκέπτονται αύριο οι πρέσβεις στην Ελλάδα των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης μαζί με ειδικούς τους συνεργάτες προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τις συνθήκες υποδοχής και καταγραφής μεταναστών και προσφύγων στη Λέσβο.

Τους πρέσβεις θα συνοδεύουν προκειμένου να τους ενημερώσουν σχετικά ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Ευρωπαϊκών υποθέσεων Νίκος Ξυδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, η υποστράτηγος προϊσταμένη του κλάδου αλλοδαπών και προστασίας συνόρων της Ελληνικής Αστυνομίας Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Οι πρέσβεις κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στη Λέσβο θα επισκεφθούν τον καταυλισμό στο Kαρά Τεπέ και το κέντρο καταγραφής και πιστοποίησης μεταναστών και προσφύγων στη Μόρια, αλλά και τους χώρους υποδοχής στη Συκαμνιά. Πριν αναχωρήσουν για την Αθήνα θα συναντηθούν με εκπροσώπους της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης.

Χθες ο Γιάννης Μουζάλας πραγματοποίησε ταξίδι – αστραπή στη Μυτιλήνη, όπου είχε συναντήσεις με στελέχη των αρχών ασφαλείας στη Λέσβο, για να έχει μία σαφή εικόνα της τωρινής κατάστασης στα Κέντρα Υποδοχής Μεταναστών στην Μόρια και στον Καρά – Τεπέ.

Μιλώντας αποκλειστικά στο LesvosNews.gr, εξέφρασε την ικανοποίησή του, για την πορεία των εργασιών και των υποδομών που σχετίζονται με το μεταναστευτικό.

Ο κ. Μουζάλας επέστρεψε αργά το απόγευμα και πάλι στην Αθήνα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

27 Άποψη για τα “Ταξίδι – αστραπή του Γιάννη Μουζάλα χθες στη Μυτιλήνη”

Αφήστε ένα σχόλιο