Γίνεται γνωστό ότι, την Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου, θα συνεδριάσει υπό την Προεδρία του Δημάρχου Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσου, η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Λέσβου, αποτελούμενη ως γνωστόν από όλους τους Αντιδημάρχους και τις συναρμόδιες Διευθύνσεις του Δήμου, με μοναδικό θέμα: τα προβλήματα στην υδροδότηση της υπαίθρου του Δήμου μας και της πρωτεύουσας Μυτιλήνης και η αντιμετώπισή τους και εισηγητή τον Δήμαρχο Λέσβου.
Στην εν λόγω συνεδρίαση, έχει κληθεί να προσέλθει και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Λ., Σωτήρης Μαρινάτος, με εκπροσώπους της Τεχνικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α.Λ., για την ενημέρωση των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Λέσβου.
Τα ιδια Παντελακι μου τα ιδια Παντελη μου. Τοσα χρνια σας τρωμε στη μαπα , τι κανανε κυριοι για να μην φθασουμε στο ακριβως ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ Λογια και ολο θα , θα , θα και πρεπει να… εργα ομως μηδεν Ειστε αχρηστοι και υπευθυνοι για τη καταντια του τοπου μας