Σύσκεψη με πρωτοβουλία της Χριστιάνας Καλογήρου στο Πλωμάρι για την Πύλη Εισόδου

kalogirou plomari

Το θέμα της δημιουργίας Πύλης Εισόδου στο Πλωμάρι συζητήθηκε σε σύσκεψη αρμοδίων φορέων που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Σπύρος Γαληνός, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου κ. Σωτήρης Ζαμτράκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Λέσβου κ. Ευάγγελος Μυρσινιάς, ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητήριου Λέσβου κ. Γιώργος Εγγλέζος,  ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών, Περιβάλλοντος και Βιομηχανίας κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης, ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου κ. Μανώλης Αρμενάκας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λέσβου κ. Κυριάκος Πετρέλλης, ο Πολιτικός Μηχανικός του Λιμενικού Ταμείου κ. Παναγιώτης Πιτός και ο Πρόεδρος του Φορέα Ανάπτυξης Πλωμαρίου κ. Γαβριήλ Χαλδέζος.

Στη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε η ομόθυμη στήριξη προς το αρμόδιο όργανο, δηλαδή το Λιμενικό Ταμείο, για το συντονισμό και την ολοκλήρωση των απαραίτητων ενεργειών της πολυδαίδαλης διαδικασίας που ορίζει ο νόμος, προκειμένου να δημιουργηθεί η Πύλη Εισόδου στο Πλωμάρι.

Ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Σπύρος Γαληνός, σε δήλωσή του επεσήμανε την αναγκαιότητα δημιουργίας της Πύλης, κάτι που όπως είπε, καθημερινά διαπιστώνεται και από το έντονο ενδιαφέρον φορέων και της γειτονικής χώρας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο