Σύλληψη μαιευτήρα γιατρού που απαίτησε και πήρε φακελάκι με 250 ευρώ για να κάνει τοκετό

fakelaki1416477468
Γιατρός Μαιευτικής Κλινικής του Βοστανείου Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, συνελήφθη, το μεσημέρι, επ’ αυτοφώρω με προσημειωμένα χαρτονομίσματα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας της Α.Δ. Λέσβου.Σύμφωνα με την καταγγελία ο γιατρός είχε ζητήσει και έλαβε 250 ευρώ προκειμένου να προχωρήσει τη γέννα της κυοφορούσας συζύγου του καταγγέλλοντος.

Ο συγκεκριμένος γιατρός στο παρελθόν είχε διατελέσει στέλεχος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης καθώς και του κόμματος της Ν.Δ. ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχε ενεργοποιηθεί στην Τοπική Οργάνωση Λέσβου της Χρυσής Αυγής.

Ο συλληφθείς κρατείται και αύριο στο οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Σήμερα 28-02-2015 το μεσημέρι, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος ιατρού μαιευτήρα- γυναικολόγου στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της δωροδοκίας.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε σήμερα το πρωί, μετά από την καταγγελία του συζύγου εγκυμονούσας, που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο  και σύμφωνα με την οποία, ο συλληφθείς  γυναικολόγος απαίτησε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει τον τοκετό της στο Νοσοκομείο.
Μετά την ολοκλήρωση του τοκετού σήμερα το μεσημέρι, ο καταγγέλλων παρέδωσε στο γυναικολόγο το προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό, το οποίο είχε προσημειωθεί.
Ακολούθως, κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, το παραπάνω χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή του ιατρού και κατασχέθηκε, ενώ ο τελευταίος συνελήφθη.
Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “Σύλληψη μαιευτήρα γιατρού που απαίτησε και πήρε φακελάκι με 250 ευρώ για να κάνει τοκετό”

  1. ΟΚ

    AYTOS EINAI KAI OIKONOMIKOS. ME TOYS ALLOUS TI GINETAI?
    PAIZEI KANA POTHEN ESXES?
    OI OPOIOS PIRE – PIRE?

Αφήστε ένα σχόλιο