Σφοδρή σύγκρουση μπετονιέρας με ΙΧ αυτοκίνητο – Από θαύμα γλύτωσαν οι δύο οδηγοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα έγινε πριν από λίγη ώρα στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο Μυτιλήνης – Πλωμαρίου, όπου μία μπετονιέρα φορτωμένη με μπετόν με κατεύθυνση προς τη Γέρα και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι αυτή την ώρα συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία της και αφού ανετράπη “πλάγιασε” επάνω σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση με πορεία προς τη Μυτιλήνη.

Το θαύμα έγινε αφού παρά το γεγονός ότι και τα δύο αυτοκίνητα διαλύθηκαν στην κυριολεξία και ο οδηγός της μπετονιέρας αλλά κυρίως και η οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου βγήκαν από αυτά με μερικές αμυχές.

Ωστόσο μεταφέρθηκαν αμέσως από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν αμέσως στο σημείο του ατυχήματος κυρίως για προληπτικούς λόγους αλλά και για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις το ατύχημα μάλλον πρέπει να οφείλεται στο κακό οδόστρωμα στο σημείο αυτό και να προκάλεσε την εκτροπή της μπετονιέρας από την πορεία της και φυσικά θα ήταν αδύνατο υπό το μεγάλο βάρος που μετέφερε να επανέλθει ξανά στην πορεία της.

Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι στο σημείο εκτός από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Τροχαία που έφτασαν άμεσα στο τόπο του συμβάντος βρέθηκαν επίσης και άνθρωποι της εταιρείας οι οποίοι φρόντιζαν ώστε αδειάσει και να καθαριστεί ο δρόμος και να δοθεί εκ νέου στην κυκλοφορία ενώ συνομίλησαν με τους δύο οδηγούς ώστε να βοηθηθούν σε ότι θα χρειάζονταν.

Να σημειώσουμε επίσης ότι η μπετονιέρα φαινόταν εκ πρώτης άποψης σε πολύ καλή κατάσταση από τεχνικής άποψης και ίσως το ατύχημα να οφείλεται σε άλλους παράγοντες που θα δοθούν από το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας.

Δείτε σε λίγο το σχετικό βίντεο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο