ΣΥΡΙΖΑ: “Σαν τον “κλέφτη” επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τη Λέσβο”

samaras-tsipras

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Λέσβο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήρθε “σαν τον κλεφτη” και αναφέρει:

«Σαν τον κλέφτη» και με εντολή να αποφευχθεί οποιαδήποτε συνάντηση, έστω και τυχαία με τους καθημερινούς ανθρώπους του νησιού μας, επισκέφτηκε χθες τη Λέσβο, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς επέλεξε να επισκεφτεί την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λέσβου και να μιλήσει σε επιλεγμένο ακροατήριο μόλις 50 ατόμων, σφραγίζοντας με την επίσκεψη αυτή την απαξίωση που έχουν φέρει οι κυβερνήσεις των μνημονίων και η δική του φυσικά στο συνετιριστικό κίνημα. Επέλεξε να επισκεφτεί την Ένωση Συνεταιρισμών, που χρωστά κατά μέσο όρο μισθούς πέντε μηνών στους εργαζόμενούς της και που μόλις τρεις μήνες πριν καθιέρωσε συμβάσεις εκ περιτροπής εργασίας στο εργοστάσιό της.

Ο κ. Σαμαράς φυσικά δεν είπε λέξη για τα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους μας, για την παντελή έλλειψη του λεσβιακού λαδιού απ’ τα ράφια των μεγάλων Σούπερ Μάρκετ, για το πετσόκομα των επιδοτήσεων των κτηνοτρόφων, για τα χαράτσια στα χωράφια και τα σπίτια μας, για τη βαριά φορολογία, για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ και στο νερό.

Ο λαός της Λέσβου όμως έχει μνήμη και κρίση. Στις 18 και 25 Μαϊου με την μαζική προσέλευσή του στιςε κάλπες θα δώσει την απάντησή του τόσο στον κ. Σαμαρά, όσο και στους ντόπιους εντολοδόχους υποψηφίους του, τον κ. Ξύδα και την κ. Καλογήρου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “ΣΥΡΙΖΑ: “Σαν τον “κλέφτη” επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τη Λέσβο””

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΔΙΕΛ ΜΠΑΣ ΚΙ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΥΜΑΤΑ Η ΕΣΤΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΕΛ
    ΤΑΞΕΔΕΛ ΗΘΗΛΕ ΤΟΥ ΜΟΥΡΕΛ ΑΛΛΑ ΜΙ ΤΙ ΜΟΥΡΤΑ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΟΥ ΚΟΥΣΜΕΛ

Αφήστε ένα σχόλιο