ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: “Καταδικάζουμε την επίθεση στο γραφείο του Χαρ. Αθανασίου”

grafeio-athanasiou-1

Με ανακοίνωση που έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου καταδικάζει την επίθεση που έγινε από αγνώστους στο γραφείο του Χαράλαμπου Αθανασίου και αναφέρει:

“Για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη η καταδίκη της εμπρηστικής επίθεσης στο γραφείο του κ. Αθανασίου, όπως αυτονόητη είναι και η καταδίκη κάθε παρόμοιας ενέργειας από όπου και αν προέρχεται, όπου και να απευθύνεται.

Αυτή η ενέργεια είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα της τοπικής μας κοινωνίας και στον βαθμό που οι δράστες της θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο παράγουν οποιοδήποτε “πολιτικό αποτέλεσμα”. στην πραγματικότητα δεν κάνουν τίποτα άλλο  παρά να προσπαθούν να εισάγουν στην τοπική πολιτική ζωή ως καρικατούρα επικίνδυνες πρακτικές.

Οι πολιτικές διαφορές και οι αντιπαραθέσεις γίνονται ανοιχτά, μπροστά και μέσα στην κοινωνία.”

Το γραφείο τύπου της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

 

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΔΕ ΛΕΣΒΟΥ

“Η ΝΟΔΕ Λέσβου καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση από αγνώστους στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης κύριου Χαράλαμπου Αθανασίου τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Αναμένουμε την αυτονόητη καταδίκη της εν λόγω ενέργειας από όλους τους πολιτικούς χώρους.”

Από το γραφείο Τύπου της ΝΟΔΕ Λέσβου.

 

“ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ” ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ
“Δια της παρούσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους νυχτερινούς ηλίθιους φασίστες (κόκκινους ή μαύρους) που έκαψαν με βενζίνη την πόρτα του πολιτικού γραφείου του κ. Αθανασίου, βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας .
Τους ευχαριστούμε διότι με τις παράνομες και αντιδημοκρατικές πράξεις τους αποδεικνύουν ότι τους ενοχλούμε.
Τους ενοχλεί το ότι ο Βουλευτής και η Νέα Δημοκρατία της Λέσβου είναι παρόντες στα πολιτικά δρώμενα του νομού μας και μάλιστα με έργα και απόψεις για όλα τα μεγάλα ζητήματα του νησιού μας.
Τους ενοχλεί ότι ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης κος Αθανασίου με την παρουσία του στο υπουργείο άφησε σπουδαίο νομοθετικό έργο και προέβη σε πολιτικές πράξεις που προκάτοχοί του δεν τόλμησαν να κάνουν.
Το ότι ενοχλούνται τα φασιστικά ρετάλια της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας για τα έργα και τις απόψεις του κου Αθανασίου και της Νέας Δημοκρατίας είναι ΤΙΜΗ μας.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο