ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου:”Να ζητήσει συγνώμη ο Μουτζούρης από τους κατοίκους του Αιγαίου που τους ντροπιάζει”

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου καταδικάζει τις χυδαιότητες και ομοφοβικές δηλώσεις του Κώστα Μουτζούρη και του ζητά να ζητήσει αμέσως συγνώμη από τους κατοίκους του Αιγαίου που τους ντροπιάζει.

Στην ανακοίνωσηή του αναφέρει:

«Οι πρόσφατες χυδαίες και ομοφοβικές δηλώσεις του κ. Μουτζούρη δεν προσβάλλουν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αλλά το θεσμό “ου Περιφερειάρχη και όλους του κατοίκους του Βορείου Αιγαίου. Τη στιγμή που η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μαστίζεται από την ανεργία, την ακρίβεια, την έλλειψη υποδομών και την υπογεννητικότητα, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κάνει ακόμη, μήνα Φεβρουάριο, γιορτές και συνεστιάσεις για τη νίκη του τον Οκτώβριο, στις οποίες όπως φαίνεται αρέσκεται να επιδίδεται σε χυδαιότητες και ομοφοβικές δηλώσεις, προς τέρψη των χειροκροτητών του.

Ο κ. Μουτζούρης οφείλει να ανακαλέσει άμεσα και να ζητήσει συγγνώμη, όχι από το Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αλλά από τους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου, τους οποίους ντροπιάζει και προσβάλει με την απαράδεκτη συμπεριφορά του. Καλούμε δε άπαντα τα μέλη της νέας Περιφερειακής Αρχής να αποδοκιμάσουν δημόσια και απερίφραστα τις χυδαιότητες που εκστόμισε ο κ. Μουτζούρης και να διασώσουν τη τιμή και την αξιοπρέπεια των κατοίκων του Βορείου Αιγαίου.»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο