Συνεργασία Δήμων Λέσβου – Αδραμυττίου για τη λειτουργία της Πύλης στην Πέτρα

sinantisi-lesvou-adramitiou

Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014 υπήρξε συνάντηση του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Τουρισμού Κώστα Αστυρακάκη, του Προέδρου του Φορέα Τουρισμού Μολύβου κ. Μόλβαλη και του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Μυρσινιά.

Αποφασίστηκε να γίνει μετάβαση αποστολής στο Αδραμύττι την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 προκειμένου να συναντηθούν με τον Δήμαρχο του Αδραμυττίου  κύριο Kamil Saka, τον Γεωγραφικό Περιφερειάρχη της ευρύτερης περιοχής και τους εκπροσώπους  του Επιμελητηρίου του Αδραμυττίου με στόχο να δημιουργηθεί και να λειτουργήσει αντίστοιχη πύλη στην περιοχή τους με όρους και προϋποθέσεις που θα κάνουν βιώσιμη την δικιά μας πύλη εισόδου στην Πέτρα επωφελεία και των δυο πλευρών.

Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 μετέβησαν στο Αδραμύττι ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τουρισμού Κώστας Αστυρακάκης, ο Πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Μολύβου κ.  Μόλβαλης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Μυρσινιάς και πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις με τους φορείς της περιοχής που προαναφέραμε.

Το κλίμα ήταν εγκάρδιο, αντηλλάγησαν επιχειρήματα για την χρησιμότητα της γραμμής και το θετικό αντίκτυπο που θα έχει στις οικονομίες και των δυο περιοχών.

Έτσι η συνάντηση στέφθηκε μα απόλυτη επιτυχία αφού  υπήρξαν δεσμεύσεις από την μεριά τους πως με την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου Μάρτιο ή Απρίλιο 2015 θα είναι καθ΄όλα έτοιμη και λειτουργική η  πύλη στην ευρύτερη περιοχή του Αδραμυττίου, προκειμένου να συνδέεται με την πύλη της Πέτρας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο