Συνελήφθη λαμόγιο που μάζευε εξωλέμβιες από μετανάστες χωρίς να τις δηλώνει

exolemvies

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 41χρονου άνδρα, προέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για υπεξαίρεση – μη δήλωση εξωλέμβιων κινητήρων.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, συνελήφθη στα “ΛΑΨΑΡΝΑ” ν. Λέσβου από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σιγρίου σε συνεργασία με στελέχη του Γραφείου ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης και του οικείου Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο ανωτέρω 41χρονος, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στον προαύλιο χώρο ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα (11) εξωλέμβιοι κινητήρες διαφόρων εταιρειών.
Από την προανάκριση που διενεργεί η οικεία Λιμενική Αρχή, διαπιστώθηκε ότι, οι ανωτέρω εξωλέμβιοι κινητήρες, ανευρέθηκαν σε προγενέστερο χρόνο στην θαλάσσια περιοχή “ΛΑΨΑΡΝΩΝ”, κατά την είσοδο παράτυπα εισερχόμενων αλλοδαπών, χωρίς να δηλωθούν στην οικεία Λιμενική Αρχή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “Συνελήφθη λαμόγιο που μάζευε εξωλέμβιες από μετανάστες χωρίς να τις δηλώνει”

  1. Νίκος

    χαχαχαχαχαχαχαχα…………….δηλαδή ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ που κάνουν …”πάρτυ” με τις μηχανές στην παραλιακή προς χαραμίδα , τις εχουν …..ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ;;;;;;;; Ε Ρε πλάκα που εχετε………………………….

  2. akis

    μόνο ένα μεγάλο λάθος δεν ήταν άνδρας .. γυναίκα ήταν
    και τώρα έχει άλλες τόσες έχει λυσσάξει !!!

Αφήστε ένα σχόλιο