Συνάντηση Χριστιάνας Καλογήρου με εκπροσώπους του ΤΣΑΥ για το «Σάρλιτζα Παλλάς»

kalogirou-tsay

Συνάντηση  με  τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΣΑΥ κ. Ευστάθιο-Ναπολέων Τσούκαλο, για το θέμα της παραχώρησης προς αξιοποίηση των ιαματικών λουτρών και του ιστορικού ξενοδοχείου «Σάρλιτζα Παλλάς» που βρίσκονται στην περιοχή της Λουτρόπολης Θερμής, είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου κ. Παναγιώτης Προβέντζας και ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου κ. Απόστολος Βαλτάς.

Η Περιφερειάρχης ζήτησε από τον κ. Τσούκαλο, να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, επισημαίνοντας ότι ήδη το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει λάβει από τις 29/10/2014 απόφαση για την κατάρτιση Προγραμματικής Σύμβασης.

Σε κοινή τους δήλωση η κα. Καλογήρου και ο κ. Τσάκαλος ανέφεραν:

«Οι ενέργειές μας σαφέστατα αποδεικνύουν το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για την άμεση αποκατάσταση του ιστορικού συγκροτήματος προς όφελος της κοινωνίας της Λέσβου και των υγειονομικών. Φιλοδοξία μας είναι να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο και πρότυπο ιατρικό, θερμαλιστικό κέντρο. Το ΕΣΠΑ 2014-2020 εξασφαλίζει τη δυνατότητα άμεσης υλοποίησης του οράματος που επί τόσα χρόνια παραμένει ζητούμενο».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο