Συνάντηση των εργοληπτών με το Δήμαρχο Λέσβου για τα προβλήματα του κλάδου τους

dimosia_erga
Εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Συνδέσμου Πτυχιούχων Εργοληπτών Ν. Λέσβου, στα πλαίσια των επαφών τους με τις νεοεκλεγείσες αρχές του τόπου, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Λέσβου, Σπ. Γαληνό.
Στη συνάντηση παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, κ. Τζιμής και ο Αντιδήμαρχος Ευρωπαίκών Προγραμμάτων και Προγραμματισμού, κ. Κατσαρός.
Οι εργολήπτες έθεσαν στη νέα Δημοτική Αρχή τα κυριότερα προβλήματα του κλάδου καθώς και την αναγκαιότητα για μια εκατέρωθεν ουσιαστική και δημιουργική συνεργασία με το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου Λέσβου.
Επίσης, κατέθεσαν και εγγράφως την επιθυμία τους όπως συμμετάσχουν σε όποιες συζητήσεις-διαβουλεύσεις-επιτροπές κρίνει η Δημοτική Αρχή ότι άπτονται στο επιστημονικό και επαγγελματικό τους πεδίο, έτσι ώστε να αποδειχθεί και έμπρακτα η διάθεση για αρωγή και συνεργασία  πάντα με γνώμονα την πρόοδο  του τόπου και την βελτίωση των υποδομών.


Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει τα ζητήματα που τέθηκαν και ότι θα ενημερώσει τον κλάδο σε επόμενη συνάντηση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο