Συνάντηση του Δημάρχου Λήμνου με αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Αυστραλίας

afstraloi-sti-limno

Συνάντηση εργασίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την Μάχη της Καλλίπολης τον Απρίλιο του 2015, είχε σήμερα, Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, ο δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης με αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Αυστραλίας, η οποία πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες επίσκεψη στη Λήμνο. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος κ. Σαράντης Πανταζής και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λήμνου, κ. Παναγιώτης Μαυροθαλασσίτης.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τον Αμυντικό Ακόλουθο της Αυστραλίας στη Νότια Ευρώπη (Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα), πλοίαρχο κ. Ρέι Λεγγάτ, τον Στρατιωτικό Ακόλουθο της Αυστραλίας στην Τουρκία,  πλοίαρχο κ. Simon Ottaviano, την Πρόξενο της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κ. Σου Μπέρτζες και την Διευθύντρια του Προξενικού Τμήματος της Πρεσβείας της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κ. Μαρία Βασιλείου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα όπως ο συντονισμός, η διαμόρφωση του προγράμματος των εκδηλώσεων και η υποδοχή των επισκεπτών που θα έρθουν στη Λήμνο κατά τις ημέρες του εορτασμού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο