Συμπλοκές μεταξύ μεταναστών και άσεμνες χειρονομίες κατά Λιμενικών (ΒΙΝΤΕΟ)

metanastes-xeironomies

Άγριες συμπλοκές μεταξύ μεταναστών προκλήθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, μπροστά στο γραφείο του Λιμενικού Σώματος, όπου γίνονται οι καταγραφές των παράνομα εισερχομένων αλλοδαπών στη χώρα μας.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι μετανάστες, προσπάθησαν να παρακάμψουν τη σειρά προτεραιότητας και να περάσουν μπροστά από άλλους που περίμεναν υπομονετικά, για να κερδίσουν χρόνο.

Οι “αδικημένοι” αντέδρασαν έντονα, τα πνεύματα οξύνθηκαν και μοιραία είχαμε εκτεταμένες συμπλοκές, οι οποίες ευτυχώς, κατέληξαν σε μικροτραυματισμούς.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των συμπλοκών, κάποιοι μετανάστες που θεώρησαν ως υπαίτιους της καθυστέρησης της καταγραφής τους, τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος, αντέδρασαν κατά αυτών, με άσεμνες χειρονομίες.

Δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε, τις συμπλοκές μεταξύ των μεταναστών, αλλά και τα “μηνυματάκια” κάποιων από αυτούς, που δεν σέβονται καν τη χώρα και τους ανθρώπους που τους φιλοξενούν.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

4 Άποψη για τα “Συμπλοκές μεταξύ μεταναστών και άσεμνες χειρονομίες κατά Λιμενικών (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. Πέτρος

    Παρατηρώ ότι ο όρος “λαθρομετανάστες” που είχε γίνει “παράνομοι μετανάστες” και μετά “παράτυποι μετανάστες”, τώρα έγινε σκέτο “μετανάστες”. Η χρήση λέξεων που αποδίδουν το ακριβές νόημα σε μια φράση δεν αποτελεί ένδειξη πρόθεσης αλλά αντικειμενικότητας. Αντίθετα, η χρήση λέξεων που αλλοιώνουν το νόημα μιας φράσης, δείχνει πρόθεση παραπλάνησης. Δέχομαι οτι ο όρος “λαθρο” έχει απορριφθεί απο το Ελληνικό κοινοβούλιο (του οποίου οι βουλευτές ποτέ δεν επιχείρησαν να παραπλανήσουν τους πολίτες) και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Καταργήθηκε όμως και το “παράνομοι” λες και το Αιγαίο είναι η κολυμπήθρα του Σιλοάμ, επειδή πέρασαν απο αυτό, είναι πλέον αναμάρτητοι. Καμία παρανομία. Ούτε το παράνομο της εισόδου στη χώρα, ούτε η απείθεια κατά των αρχών, ούτε η έργω εξύβριση, ούτε η σύσταση συμμορίας… Μπορώ να συνεχίσω την απαρίθμηση παράνομων ενεργειών, τις οποίες αν έκανα εγώ, δε θα γλίτωνα το επίθετο “παράνομος”.

  2. Δημητρης

    Πολυ καλα κανουν.δωσε θάρρος στο χωριάτη,να σου ανέβει στο κρεβατι.
    Τα λεγαμε…..και μας λεγαν κάποιοι ηλίθιοι,ρατσιστες φασιστες και ανθέλληνες.

Αφήστε ένα σχόλιο