Συγχαρητήρια της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης για το μαθητικό διαγωνισμό βίντεο και παραμυθιού

papadaniil maria

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συγχαρητήρια για τη συμμετοχή των σχολικών μονάδων της Δ/νσης Π.Ε. Λέσβου στο μαθητικό διαγωνισμό βίντεο και παραμυθιού «Υγρότοποι: μια ιστορία για το νησί μου», στα πλαίσια του Διαγωνισμού που διοργάνωσε ο WWF Ελλάς αναφορικά με το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα «Αποστολή Νερό».

Αναμφισβήτητα, η ενεργός εμπλοκή των μαθητών σε δράσεις όπως είναι τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, που συνδέουν τη σχολική γνώση με την αειφορία και το περιβάλλον, τους δίνει την ευκαιρία να αντλήσουν εμπειρίες και να υιοθετήσουν στάσεις που αποτελούν πολύτιμα εφόδια για αυτούς. Με την ευρηματικότητα, τη φαντασία και τη φρέσκια οπτική τους παρουσίασαν καλλιτεχνικές δημιουργίες δίνοντας το μήνυμα του σεβασμού στη φύση, αναδεικνύοντας την αξία των υγροβιότοπων.

Μαζί με τις ευχές μας για καλή επιτυχία σε επόμενες προσπάθειες, συγχαίρουμε:

  • Tο Νηπιαγωγείο Παμφίλων με τον «Κάβουρα Αλέξανδρο στο WWF» (1ο βραβείο παραμυθιού στην κατηγορία «Νηπιαγωγείο»)
  • Tο Νηπιαγωγείο Χαλίκων με το παραμύθι «Στην άκρη, στο ποτάμι» (2ο βραβείο παραμυθιού στην κατηγορία «Νηπιαγωγείο»)
  • Τη Βιργιάννα Χατζηκαμάτσου από το Δημοτικό Σχολείο Παπάδου με παραμύθι της «Ο υγρότοπος σώθηκε» (1ο βραβείο παραμυθιού στην κατηγορία «Δημοτικό σχολείο»)
  • Την Ειρήνη Ψωμά από το Δημοτικό Σχολείο Μανταμάδου με το παραμύθι της «Ένας μεγάλος κίνδυνος στον υγρότοπο» (3ο βραβείο παραμυθιού στην κατηγορία «Δημοτικό σχολείο»)
  • Την ομάδα από το Δημοτικό Σχολείο Καλλονής για την ταινία «Ο υδροβιότοπος της Καλλονής» (2ο βραβείο βίντεο)
  • Την ομάδα από το Δημοτικό Σχολείο Μεσοτόπου για την ταινία «Η ζωή στη φύση» (3ο βραβείο βίντεο).
  • Το Δημοτικό Σχολείο Βαρειάς για την ταινία «Μια περιπέτεια στον υγρότοπο της Καλλονής» (έπαινος)

Ένα μεγάλο και ολόψυχο «μπράβο» αρμόζει στους εκπαιδευτικούς των συμμετεχόντων σχολείων, με την πεποίθηση πως ανάλογες δράσεις θα αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση και κύτταρο δημιουργίας για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.

 

Εκ της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης

Βορείου Αιγαίου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο