Συγχαρητήρια Γαληνού στους νεοεκλεγέντες Βουλευτές – Επίσκεψη Ζερδελή στο Δήμο Λέσβου

 galinos-3-vouleftes

Με αφορμή την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την εκλογή των νέων  εκπροσώπων του Νομού Λέσβου στο κοινοβούλιο, ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Σπύρος Γαληνός, δήλωσε τα εξής :

“Θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα τους νέους βουλευτές του Νομού Λέσβου, για την εκλογή τους στις εθνικές εκλογές της προηγούμενης Κυριακής. Συγχαίρω τον καθένα ξεχωριστά για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσε, για τις θέσεις του, σε αυτή τη σύντομη προεκλογική περίοδο. Εύχομαι να έχουν τη δύναμη να ανταποκριθούν στις ανάγκες του αξιώματος, με το οποίο τους τίμησαν οι συμπολίτες μας. Η ευθύνη που βαραίνει τους νέους κοινοβουλευτικούς μας εκπροσώπους, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία είναι μεγάλη και απαιτεί μαχητικότητα και αφοσίωση με μοναδικό κριτήριο το καλό του τόπου και της χώρας μας.”

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΖΕΡΔΕΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΣΒΟΥ

Ο βουλευτής Γιάννης Ζερδελής επισκέφθηκε σήμερα το Δήμο και διαβεβαίωσε το Δήμαρχο Σπύρο Γαληνό ότι θα σταθεί αρωγός  στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για την προώθηση και επίλυση των καίριων ζητημάτων για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Μηδέν αποθεματικό, χρήματα από τον μειωμένο κατά 3,5 εκατ. προϋπολογισμό που δεν έχουν εκταμιευθεί ακόμα και ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό και προσωπικό ήταν τα προβλήματα που διαπίστωσε ο Γιάννης Ζερδελής μετά τη χτεσινή του επίσκεψη στο Βοστάνειο, όπου συναντήθηκε με το Διοικητή και τον Πρόεδρο των εργαζομένων.

Χτες επισκέφθηκε και το ΠΕΔΥ όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή. Ανάμεσα στα άλλα γνωστά προβλήματα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να αντιμετωπίσει, ο Γιάννης Ζερδελής ενημερώθηκε ότι Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, στάλθηκε εγκύκλιος από το ΚΕΑΟ προς το Υποκατάστημα του ΙΚΑ, σύμφωνα με την οποία αυστηροποιούνται οι προθεσμίες για τη ρύθμιση οφειλών. Με την εγκύκλιο αυτή, πρακτικά οι οφειλέτες αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να αναγκαστούν να πληρώσουν ολόκληρο το ποσό και τον κίνδυνο να μπουν σε δικαστικές περιπέτειες.

«Το ότι η εγκύκλιος στάλθηκε την τελευταία μέρα πριν τις εκλογές νομίζω ότι τα λέει όλα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και στα μεγάλα αλλά και στα μικρά, εκείνα που μεταφράζονται σε καλύτερες υπηρεσίες και άρα αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών» δήλωσε ο Γιάννης Ζερδελής με το πέρας των συναντήσεων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο