Συγκίνηση και θλίψη για το χαμό του Μπάμπη Αλατζά – Βροχή μηνυμάτων στο Facebook

alatzas-maketa

Συγκίνηση και θλίψη έχει προκαλέσει ο πρόωρος θάνατος του 65χρονου Μυτιληνιού ηθοποιού, Μπάμπη Αλατζά.

Η θλιβερή είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία μετά τη δημοσίευση του LesvosNews.gr σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας μας ενώ στο κοινωνικό ιστοχώρο του Facebook τα μηνύματα για το συμπαθέστατο καλλιτέχνη πέφτουν βροχή !!!

alatzas-sinanis

Ένα Πάσχα μαζί… Το κόκκινο αυγό κάτω δεξιά ο μάρτυς…

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΜΑΣ

Γεννημένος το 1949 στη Μυτιλήνη, μεγάλωσε σε μια οικογένεια όπου ο πατέρας αγαπούσε τον κινηματογράφο και η μητέρα του το θέατρο, ενώ στο σπίτι πάντα έπαιζε ραδιόφωνο με κλασσική μουσική και παλιές τζαζ επιτυχίες, που ήταν και η μεγάλη αγάπη του πατέρα του.

alatzas 14

Τελείωσε τη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, μέχρι και το 1991, ο Μπάμπης Αλατζάς ασχολήθηκε ανελλιπώς με το θέατρο.

Ξεκίνησε την καριέρα του με σκηνοθέτη το Γιώργο Χριστοδουλάκη, ανιψιό του Αλέξη Μινωτή, που μόλις είχε επιστρέψει από την Αμερική. Μαζί με μια ομάδα ηθοποιών που είχαν επιστρέψει επίσης από τις ΗΠΑ, ανέβασαν στην Κρήτη τον «Ερωτόκριτο», ενώ στη συνέχεια δούλεψε με το Μάνο Κατράκη και με τη θεατρική ομάδα «Το Θέατρο του Πειραιά», μέλος της οποίας παρέμεινε μέχρι το 1991.

alatzas 13

Το 1979 ξεκίνησε και η καριέρα του στην τηλεόραση, με πρώτο μεγάλο ρόλο την εμφάνισή του στο «Συμβολαιογράφο» της ΕΡΤ1.

Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε δεκάδες τηλεοπτικές σειρές, τόσο της κρατικής όσο και της ιδιωτικής τηλεόρασης, αναπτύσσοντας συνεργασίες με σημαντικούς σκηνοθέτες, όπως ο Μανούσος Μανουσάκης και ο Ηλίας Μαρκίδης.

alatzas 12

Μεταξύ των τελευταίων συγκαταλέγονται οι σειρές «Κάθοδος» (ΕΡΤ 1983), «Τα φώτα της πόλης» (ΕΡΤ2 1986), «Το μονοπάτι της αγάπης» (ΑΝΤ1 1995), «Ψίθυροι καρδιάς» (Mega 1997), «Το τίμημα του πάθους» (ΑΝΤ1 1997), «Άγγιγμα ψυχής» (ΑΝΤ1 1998), «Τρικυμία» (ΑΝΤ1 1998), «Δροσουλίτες» (Star 2001), «Φιλί ζωής» (ΑΝΤ1 2002), «Ακροβατώντας» (Alpha 2003), «Μη μου λες αντίο» (ΑΝΤ1 2004), «Της αγάπης μαχαιριά» (ΑΝΤ1 2006), «Ο γητευτής» (ΑΝΤ 1 2007) κ.ά..

 

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟ FACEBOOK

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Συγκίνηση και θλίψη για το χαμό του Μπάμπη Αλατζά – Βροχή μηνυμάτων στο Facebook”

  1. ARHS

    KALO TAKSIDI FILE APO TOUS FILOUS SOU STIN PALIA SOU GEITONIA STIN ILIOYPOLI.ARIS

Αφήστε ένα σχόλιο