Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί… Και η ντροπή έχει τα όρια της…

Με ενημέρωσε ένας φίλος μου – αφού εγώ δεν διαβάσω τοπικά ΜΜΕ – ότι οι “νησιώτες” γράφουν σήμερα για τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη και ότι “μοιράζει πολλές χιλιάδες ευρώ σε φίλους αλλά και σε συγγενείς των φίλων του για φύκια και μεταξωτές κορδέλες”.

Δεν έχουν τα “καρύδια” όμως να γράψουν και τα ονόματα των φίλων που εισέπραξαν τα χιλιάδες ευρώ.

Κι επειδή εμείς έχουμε και τα “καρύδια” και τα κότσια όπως κάνουμε πάντα με αληθινά ρεπορτάζ γιατί ποτέ δεν φοβηθήκαμε την αλήθεια θα τους απευθύνουμε δύο – τρία ερωτηματάκια.

Μιλάτε εσείς που στο “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” έχετε μακρύ κατάλογο χρηματοδοτήσεων από δημόσιο χρήμα;

Σας τα είχαμε ξαναγράψει και παλαιότερα και δεν βγάλατε άχνα…

Ας δουν λοιπόν οι φίλοι μας αναγνώστες ΕΔΩ δύο – τρεις μόνο σελίδες με τα εισπραχθέντα σας από τον Δημόσιο κουρβανά μιας και ενδιαφέρεστε για τα Ελληνικά νοικοκυριά που περνάνε οικονομική κρίση.

Για πάμε παρακάτω τώρα… Άλλο ερωτηματάκι…

Λέμε εμείς εδώ… Μήπως έχετε υποπέσει σε κατά συρροή ποινικό αδίκημα εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και έχετε εισπράξει χρήματα που δεν δικαιούσασταν και πραγματικά ήταν για φύκια και μεταξωτές κορδέλες όπως εσείς λέτε για άλλους;

Ρωτάμε…

Λοιπόν… Αρχικά θα πρέπει εντός δύο ημερών από σήμερα να δημοσιεύσετε στο “έγκριτο” νησί σας τα τιμολόγια που αποδεικνύουν ότι το “Περιοδικό ΠΛΑΤΕΙΑ” που εκδίδετε και διανέμετε δωρεάν όπως γράφετε έχει τιράζ 5.000 αντιτύπων.

Ένα πουλάκι μας είπε πως ούτε καν 1.000 φύλλα δεν εκτυπώνετε…

Και όπως αποδεικνύουν οι αναρτήσεις στο “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”  έχετε εισπράξει ουκ ολίγα ευρώ για καταχωρήσεις στο περιοδικό σας αυτό.

Αν δεν το πράξετε λοιπόν θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να ανηφορίσουμε προς την Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνετε έχετε παραπλανήσει μέσω της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου το Ελληνικό Δημόσιο και έχετε εισπράξει παράνομα χρήματα.

Και μην τολμήσετε να μας εμφανίσετε τωρινά τιμολόγια γιατί η ιστορία αυτή έχει παρελθόν.

Αν λοιπόν είναι έτσι τα πράγματα… λέμε αν… τότε όπως καταλαβαίνετε έχετε διαπράξει κατ’ επανάληψη το αδίκημα της απάτης.

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε κάτι τέτοιο…

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σαν καλοί “συνάδελφοι” είστε λάτρεις του υγειούς ανταγωνισμού και όχι των υπογείως σκεπτόμενων επαγγελματιών.

Αυτά επί του παρόντος…

Α να μην ξεχάσουμε… Μία αναμνηστική φωτογραφία για σας… Έτσι για ζέσταμα…

Υ.Γ.   Τον “κύριο” που υπογράφει το ρεπορτάζ στους νησιώτες του έσωσα τη ζωή στην κυριολεξία όταν πήγαν κάποιοι να τον πετάξουν από τον πρώτο όροφο και τον μάζεψα στο γραφείο μου… Την επομένη ημέρα μάλιστα με πήρε τηλέφωνο και με ευχαρίστησε… Δεν μετανιώνω ποτέ βέβαια για αυτό… Η ανθρωπιά είναι μεγαλείο ψυχής που δεν μπορεί να το έχουμε όλοι… Δυστυχώς υπάρχουν και οι κοντοί… και οι χοντροί… και τα παχύδερμα…κ.α.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο