Στις 4 Μαϊου στη Νεάπολη το «ΟΤΕ OPEN INTERNATIONAL TENNIS MITILENE 2015»

tennis-2015

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργανώνει στη Μυτιλήνη, σε συνεργασία με το Δήμο Λέσβου, την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Ελλάδος και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λέσβου, το επίσημο  διεθνές  βαθμολογούμενο επαγγελματικό  τουρνουά τένις γυναικών, «ΟΤΕ OPEN INTERNATIONAL TENNIS MITILENE 2015». Το τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Αντισφαίρισης στη Νεάπολη Μυτιλήνης, θα ξεκινήσει στις 4 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 10 του μηνός, οπότε στις 11 το πρωί θα διεξαχθεί ο τελικός.

Πρόκειται για ένα εκ των κορυφαίων αθλητικών γεγονότων στο Βόρειο Αιγαίο, καθώς οι περισσότερες αθλήτριες που θα συμμετάσχουν σε αυτό είναι στελέχη των εθνικών ομάδων τους.

Διεξάγεται για 9η φορά στη Μυτιλήνη και παραμένει ένας ζωντανός θεσμός, που προβάλει τουριστικά το νησί, του δίνει αναπτυξιακή διάσταση και ενισχύει την οικονομία του, αφού όλα τα έξοδα διαμονής, μετακίνησης, διατροφής κτλ επιβαρύνουν τις ίδιες τις αθλήτριες.

Τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 στις 18:30, η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Σπύρος Γαληνός, ο Διευθυντής των Αγώνων κ. Δημήτρης Τσακίρης και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού κ. Απόστολος Αλατζάς, θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στο Κέντρο Αντισφαίρισης στη Νεάπολη, για το ιδιαίτερης σημασίας αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται στο Βόρειο Αιγαίο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο