Αύριο 24 Μαϊου ο 2ος Ποδηλατικός γύρος Μολύβου – 2nd Molivos Urban MTB Race

molivos podilatikos agonas

Φανταστείτε μία διαδρομή στα μοναδικά σοκάκια του Μολύβου, κάτω από το μαγευτικό σαλκίμι, ανάμεσα από πολύχρωμες αυλές και παραδοσιακά αρχοντικά, δίπλα από πέτρινες κρήνες και πολιτιστικά μνημεία. Μέσα από το ιστορικό κέντρο με τα μαγαζιά, τις ταβέρνες και τα κρεμαστά μπαλκόνια τους, στο παραδοσιακό λιμανάκι και πάνω στο Βυζαντινό κάστρο. Τώρα ας την κάνουμε πραγματικότητα… με ποδήλατο!

Όλα αυτά περιλαμβάνονται στο 2ο Ποδηλατικό γύρο Μολύβου – 2nd Molivos Urban MTB Race, που γίνεται σε συνεργασία του Φορέα Τουρισμού Μολύβου με τον Δήμο Λέσβου και με την υποστήριξη του Lesvos Ride. Στις 24 Μαΐου 2015 όλα θα είναι έτοιμα για να απολαύσουν ποδηλάτες και θεατές την κορυφαία για το νησί, ποδηλατική διοργάνωση της χρονιάς.

Η εκκίνηση για τη μεγάλη διαδρομή, θα γίνει από τον κεντρικό δρόμο του Μολύβου «Μιχαήλ Γούτου» στις 11:00 π.μ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ

 1. ΕΦΗΒΩΝ        από 15 μέχρι 18 ετών

 2. ΑΝΔΡΩΝ        από 18 μέχρι 40 ετών

 3. ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ  από 40 και πάνω

 4. ΓΥΝΑΙΚΩΝ     όλες οι ηλικίες

Μετά το τέλος της μεγάλης διαδρομής και μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων, θα ακολουθήσει η κατηγορία των ΠΑΙΔΩΝ  από 12 μέχρι 15 ετών, σε μικρότερη διαδρομή και τέλος η κατηγορία ΜΙΝΙ για παιδιά μέχρι 11 ετών, σε ακόμη μικρότερη και ασφαλέστερη διαδρομή.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 • Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή είναι η υπεύθυνη δήλωση για ανήλικους και για παίδες η παρουσία γονέα. Την υπεύθυνη δήλωση μπορείτε να την βρείτε στο τέλος της ανακοίνωσης.

 • ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ.

 • Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 15€ και ισχύει μόνο για τη μεγάλη διαδρομή και για τις κατηγορίες Εφήβων, Ανδρών, Βετεράνων και Γυναικών. Τα παιδιά κάτω των 15 ετών που θα αγωνιστούν στις δυο μικρότερες διαδρομές δεν θα πληρώσουν συμμετοχή.

 • Το κόστος της συμμετοχής για τους αγωνιζόμενους της μεγάλης διαδρομής που θα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015, θα μειωθεί στα 10€. Η προεγγραφή μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά από τη σελίδα του Φορέα Τουρισμού Μολύβου ή συμπληρώνοντας την αίτηση που θα βρειτε στο γραφειο του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, στα ποδηλατικά καταστήματα της Μυτιλήνης:

  1) AnagnoCycles, Ηλ. Βενέζη 8

  2) Καραντώνης, 1ο χλμ. Μυτιλήνης-Παναγιούδας

  3) MotoPlanet, Παρ. Αεροπόρου Γιανναρέλλη

  4) SimandirisCycling, Ξενοφώντος 2.

  και στην Καλλονή:

  1) Ζαχαροπλαστείο ΕΛΕΝΑ, Αρίσβη Καλλονή

  Επίσης προεγγραφή μπορεί να γίνει και τηλεφωνικώς από 9:00πμ έως 01:00μμ στο τηλέφωνο 2253071990 και από 9:00πμ έως 9:00μμ στο τηλέφωνο 6980681184.

Σε όλους τους αγωνιζόμενους θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής.

Για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες όσον αναφορά στον αγώνα καλέστε στο τηλ.: +30 698 068 11 84 ή στο email: info@lesvosride.gr

Ειδικές τιμές για την φιλοξενία σας, κατά την διάρκεια του event στα:

 

Το Παντοτεχνείον υποστηρίζει τη διοργάνωση του 2nd Molyvos Urban MTB Race και την Κυριακή το πρωί θα βρίσκεται στα σοκάκια του Μολύβου με την φωτογραφική του ομάδα για να απαθανατίσει την προσπάθεια των αθλητών και των διοργανωτών.Κυριακή, 24 Μαΐου, 2015
2nd Molyvos Urban MTB Race
pantotexneion mplivosΟ Φορέας Τουρισμού Μολύβου σε συνεργασία με την Δημοτική Ενότητα Μήθυμνας υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου και με την υποστήριξη του Lesvos Ride, συνδιοργανώνουν τον 2ο ποδηλατικό γύρο Μολύβου (2nd MOLYVOS URBAN MTB RACE) την Κυριακή 24 Μαΐου 2015.Φανταστείτε μία διαδρομή στα μοναδικά σοκάκια του Μολύβου, κάτω από το μαγευτικό σαλκίμι, ανάμεσα από πολύχρωμες αυλές και παραδοσιακά αρχοντικά, δίπλα από πέτρινες κρήνες και πολιτιστικά μνημεία. Μέσα από το ιστορικό κέντρο με τα μαγαζιά, τις ταβέρνες και τα κρεμαστά μπαλκόνια τους, στο παραδοσιακό λιμανάκι και πάνω στο Βυζαντινό κάστρο. Τώρα ας την κάνουμε πραγματικότητα… με ποδήλατο!Η εκκίνηση θα γίνει στον κεντρικό δρόμο του Μολύβου, στο ύψος του parking στις 11:00πμ για την μεγάλη διαδρομή, οπού θα υπάρξουν 4 κατηγορίες αγωνιζομένων:ΕΦΗΒΩΝ από 15 μέχρι 18 ετών
ΑΝΔΡΩΝ από 18 μέχρι 40 ετών
ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ από 40 και πάνω
ΓΥΝΑΙΚΩΝ όλες οι ηλικίες

Μετά το τέλος της μεγάλης διαδρομής και μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων, θα ακολουθήσει η κατηγορία των ΠΑΙΔΩΝ από 12 μέχρι 15 ετών σε μικρότερη διαδρομή και τέλος η κατηγορία ΜΙΝΙ για παιδιά μέχρι 11 ετών σε ακόμη μικρότερη και ασφαλέστερη διαδρομή.
Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή είναι η υπεύθυνη δήλωση για ανήλικους και για παίδες η παρουσία γονέα. Την υπεύθυνη δήλωση μπορείτε να την βρείτε στα σημεία που γίνονται οι προεγγραφές, καθώς και από την σελίδα του Φορέα Τουρισμού Μολύβου.

ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 15€ και ισχύει μόνο για την μεγάλη διαδρομή και για τις κατηγορίες Εφήβων, Ανδρών, Βετεράνων και Γυναικών. Τα παιδιά κάτω των 15 ετών που θα αγωνιστούν στις δυο μικρότερες διαδρομές, δεν θα πληρώσουν συμμετοχή. Όσοι από τους αγωνιζόμενους της μεγάλης διαδρομής δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 το κόστος θα μειωθεί στα 10€.
Η προεγγραφή μπορεί να γίνει στα γραφεία του Φορέα τηλ. 22530 71990 09:00-15:00 ή ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.theotheraegean.com

Στα ποδηλατικά καταστήματα της Μυτιλήνης:
1) Anagno Cycles, Ηλ. Βενέζη 8
2) Καραντώνης, 1ο χλμ. Μυτιλήνης-Παναγιούδας
3) Moto Planet, Παρ. Αεροπόρου Γιανναρέλλη
4) Simandiris Cycling, Ξενοφώντος 2.

Στην Καλλονή:
1) Ζαχαροπλαστείο ΕΛΕΝΑ, Αρίσβη Καλλονή

Στο Lesvos Ride τηλ. 6980681184.

Όλοι οι ποδηλάτες πρέπει να είναι την ημέρα του αγώνα στο σημείο που θα βρίσκεται η γραμματεία 1 ώρα πριν την εκκίνηση για να παραλάβουν τους αριθμούς και να οριστικοποιήσουν την συμμετοχή τους.
Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν μετά το τέλος όλων των αγώνων. Θα δοθούν κύπελλα στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας και μετάλλια στους επόμενους 3. Σε όλους τους αγωνιζόμενους θα δοθεί αναμνηστικό συμμετοχής.Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν ενημερώσεις για τις διαδρομές που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες.
Παράλληλα στην ιστοσελίδα του Φορέα θα αναρτηθούν οι επιχειρήσεις μέλη που προσφέρουν ελκυστικό πακέτο διαμονής για τους αθλητές ως 25 € ανά δωμάτιο/μέρα για το τριήμερο 21-24 Μαΐου.
Για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες όσο αναφορά τον αγώνα καλέστε στο τηλ.: +30 698 068 11 84 ή στο email: info@lesvosride.gr
Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης είναι η INTERAMERICAN.

www.pantotechnion.com | info@pantotechnion.com | Facebook

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο