Στη Λήμνο από 15 έως 25 Οκτωβρίου η 26η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

sinantisi erasitexnikon theatron

Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου (Ο.Ε.Θ.Α.), διοργανώνουν και φέτος  την 26η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου,  στο νησί της Λήμνου, από 15 έως 25 Οκτωβρίου 2014, με τη συμμετοχή είκοσι τριών (23) ερασιτεχνικών Θιάσων από όλο το Αιγαίο.

Την «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»  υποστηρίζουν, ο Δήμος Λήμνου  που τη φιλοξενεί.

Η «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» που κατά γενική ομολογία έχει καθιερωθεί ως ένας καταξιωμένος θεσμός στο χώρο του Αιγαίου, αποτελεί μια προσπάθεια ενθάρρυνσης της ερασιτεχνικής δημιουργίας και της αυτοδύναμης πολιτιστικής ανάπτυξης της περιφέρειας. Έχει χαρακτήρα επιμορφωτικό και όχι διαγωνιστικό. Στη “Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου” δίνεται η ευκαιρία αλληλογνωριμίας και δημιουργικού διαλόγου μεταξύ των ερασιτεχνών. Παράλληλα δε οι κάτοικοι των νησιών όπου πραγματοποιείται κάθε χρόνο έχουν δυνατότητα να δουν ποιοτικές παραστάσεις.

Κατά τη διάρκεια της «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ»,θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, εκθέσεις  και άλλα δρώμενα καθιστώντας την  «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»  μια μεγάλη γιορτή του πολιτισμού.

Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα παραστάσεων:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο