Στη Λέσβο ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου για την 28η Οκτωβρίου

athanasiou-ermou

Στη Λέσβο βρίσκεται ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, συμπατριώτης μας Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος θα εκπροσωπήσει αύριο την κυβέρνηση, στη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στην Προκυμαία Μυτιλήνης.

Ο κ. Αθανασίου περιόδευσε το πρωί στην αγορά της Μυτιλήνης, όπου είχε συναντήσεις και συζητήσεις με επαγγελματίες της πόλης, αλλά και με πολίτες, που του εξέθεταν τους προβληματισμούς τους, για διάφορα θέματα.

athansiou-likeia-2

Ο κ. Αθανασίου παραβρέθηκε και στον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στην αίθουσα τελετών των Κεντρικών Λυκείων Μυτιλήνης.

Μια εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσε το 1ο Γυμνάσιο και το Πειραματικό Λύκειο Μυτιλήνης, όπου εκτός από τις ομιλίες για την 28η Οκτωβρίου βραβεύτηκαν και οι αριστεύσαντες μαθητές της περασμένης σχολικής χρονιάς.

athansiou-likeia-1

Ο κ. Αθανασίου δήλωσε αμέσως μετά την εκδήλωση:

“Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου έγινε να βρεθώ κοντά στα παιδιά και να βραβεύσω τους καλύτερους.

Συγχαρητήρια και σε όσους δεν κατάφεραν να διακριθούν και τους επισημαίνω ότι σημασία έχει και η διαδρομή και βέβαια η προσπάθεια.

Καλή συνέχεια σε όλη τη μαθητιώσα νεολαία την οποία θα θαυμάσουμε όλοι μας αύριο στην μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην οποία θα έχω την τιμή να παρευρεθώ ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο