Στη Θερμή έκανε Χριστούγεννα ο Χαράλαμπος Αθανασίου – Επίσκεψη στο “ΣΑΡΛΙΤΖΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

athanasiou-sarlitza-1

Τη Θερμή επέλεξε για να τιμήσει τη Γέννηση του Θεανθρώπου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος παραβρέθηκε νωρίς το πρωί στη Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του χωριού.

Στη συνέχεια, ο κ. Αθανασίου έκανε μία μικρή βόλτα στα σοκάκια του χωριού και στη μετά επισκέφθηκε το χώρο του “ΣΑΡΛΙΤΖΑ”, όπου ενημερώθηκε από τους τοπικούς παράγοντες, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ιστορικό αυτό κτήριο.

Ο κ. Αθανασίου περιηγήθηκε για πολλή ώρα στο χώρο του “ΣΑΡΛΙΤΖΑ”, ενώ εξέφρασε την απορία του, για το πως τόσα χρόνια δεν κινήθηκαν οι διαδικασίες, ώστε να αξιοποιηθεί η πολιτιστική αυτή κληρονομιά, η οποία θα βοηθούσε σημαντικά στην τοπική ανάπτυξη της περιοχής, αλλά και στην τουριστική ανάπτυξη της Λέσβου γενικότερα.

Ως γνωστόν, με τροπολογία που συνέταξε και υποστήριξε το Σάββατο στη Βουλή ο  κ. Αθανασίου , η χρήση και εκμετάλλευση των θερμοπηγών και του Ξενοδοχείου «ΣΑΡΛΙΤΖΑ PALACE” της Θερμής, παραχωρείται στη Περιφέρεια Βορείου  Αιγαίου , προκειμένου να αξιοποιηθούν, με πόρους τους Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δείτε τι δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα του LesvosNews.gr

athanasiou-sarlitza-2

athanasiou-sarlitza-3

athanasiou-sarlitza-4

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο