Στη Δικαιοσύνη καταφεύγει ο Χαράλαμπος Αθανασίου για τα δημοσιεύματα του HOT DOC (ΒΙΝΤΕΟ)

athanasiou-vajevanis

Την απόφαση του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για δημοσίευμα του περιοδικού HOT DOC, προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Αθανασίου παρέλειψε να δηλώσει στο πόθεν έσχες του, πολυτελή κατοικία 281 τετραγωνικών μέτρων. «Δεν έκρυψε μόνο τη δικογραφία για το χρηματισμό Μιχελάκη. Έκρυψε και τα περιουσιακά του στοιχεία από το Πόθεν Έσχες. Ένας πρώην δικαστής με πολυτελή σπίτια που κρύβει. Με καταγγελίες εναντίον του που έχουν εξαφανιστεί» αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε στο θέμα όταν κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησε τον κ.Αθανασίου ότι  «συνδέεται με μια σειρά σκανδάλων που έχουν βρωμίσει την πολιτική ζωή της χώρας» .

«Ο Σαρκοζί είναι στη φυλακή, αλλά ο υπουργός που πήρε τηλέφωνο την προϊσταμένη του πρωτοδικείου δεν είναι στη φυλακή, γιατί μετατρέψατε την Ελλάδα σε Μπανανία και έχετε καταλύσει το σύνταγμα και τους νόμους. Κατηγορούμαι ότι προμήθευα την εγκληματική οργάνωση … Κατάντησαν να χαρακτηρίζουν το 3ο κόμμα εγκληματική οργάνωση…600.000 έλληνες μας έχουν νομιμοποιήσει να καταγγέλλουμε αυτό το διεφθαρμένο σύστημα» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Κασιδιάρης, προκαλώντας την αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης.

«Για το ΗΟΤ DOC και για τον κύριο Βαξεβάνη και για τις αθλιότητες του, αλλά και για τις αθλιότητες του ανώνυμου επιστολογράφου, δεν θα σας απαντήσω. Αλλά φαντάζομαι ότι μπορεί να σας δω ως μάρτυρά του στη δίκη, η οποία θα γίνει όταν πάμε στη Δικαιοσύνη. Διότι εσείς τα ξέρετε και προαναγγέλλετε όλες τις αθλιότητες που έχουν κριθεί κατ΄ επανάληψη» του απάντησε  ο υπουργός Δικαιοσύνης.

«Δεν μου απαντήσατε όμως για τα 281 τμ. Είπατε για αθλιότητες Βαξεβάνη, τον οποίο δεν γνωρίζω και ούτε πρόκειται να πάω μάρτυρας σε κανένανΕδώ λέει για 281 τμ που δεν έχουν δηλωθεί. Πες: το ξέχασα άνθρωπέ μου. Το ξέχασα εντάξει. Τι είναι 281 τμ; Για εμάς τους υπουργούς του Μνημονίου. Για εμένα όμως σημαίνουν πολλά. Όχι 281 αλλά ακόμη και 5 τετραγωνικά γιατί μπορεί να είναι το κελί που θα με κλείσουν σήμερα ή την άλλη εβδομάδα» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Παρά την επιμονή του κ. Κασιδιάρη, ο κ.Αθανασίου δεν έδωσε αναλυτικές απαντήσεις στις καταγγελίες περί ψευδούς πόθεν έσχες και αρκέστηκε στην πρώτη απάντηση του πως θα «τα πει» στα δικαστήρια με τον κ.Βαξεβάνη, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι είναι ψεύδη όλα όσα λέγονται εναντίον του.

star.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Στη Δικαιοσύνη καταφεύγει ο Χαράλαμπος Αθανασίου για τα δημοσιεύματα του HOT DOC (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. Γιωργος

    Ε ρε γελια που θα κανουμε Αοριστες απαντησεις υπουργακο της δικαιοσυνης

Αφήστε ένα σχόλιο