Στήριξαν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου… Τους ευχαριστούμε και την Κυριακή 15/1/23 τους τιμούμε !!!

Το Lesvosnews.gr θέλοντας να ευχαριστήσει και παράλληλα να τιμήσει εκ μέρους των κατοίκων των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου – και όχι μόνο – τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και δημοσιογράφους που στήριξαν τα Ελληνικά νησιά για την τουριστική τους προβολή, διοργανώνει μία “Εκδήλωση Τιμής Ένεκεν” για όλους αυτούς, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί στο σαλόνι του πλοίου “ΔΙΑΓΟΡΑΣ”, που θα βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Πειραιά.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν και άλλα πρόσωπα που από το δικό τους μετερίζι στήριξαν και αυτοί με το δικό τους τρόπο τους Αιγαιοπελαγίτες.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι όλα τα Αθηναϊκά κανάλια και ιδιαίτερα οι πρωινές τους εκπομπές, φιλοξένησαν κατά καιρούς πολλά ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και συνέβαλαν σημαντικά στην τουριστική τους ανάκαμψη.

Σημαντικότατη ήταν και η συμβολή του Ομίλου “ATTICA GROUP”, που ήταν αρωγός σε όλες τις προσπάθειες τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης των εν γένει Ελληνικών νησιών.

Στην εκδήλωση την οποία θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Μαρία Χαδεμένου, έχουν προσκληθεί για να παραστούν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου Νότης Μηταράκης, η Υφυπουργός Σοφία Βούλτεψη, οι Βουλευτές Χαράλαμπος Αθανασίου (ΝΔ), Γιάννης Μπουρνούς (ΣΥΡΙΖΑ), Μαρία Κομνηνάκα (ΚΚΕ), ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, ο πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, οι Δήμαρχοι των νησιών του Βορείου Αιγαίου, η Διοίκηση και τα διευθυντικά στελέχη του Ομίλου “ATTICA GROUP”, οι αδελφοί Θεόδωρος και Παναγιώτης Τρύφων της ELPEN, ο Νίκος Καλογιάννης (ούζο Πλωμαρίου), ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Κούσκος, η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, η ηθοποιός Μιμή Ντενίση, ο Χρήστος Φερεντίνος και πολλοί άλλοι.

Θα τιμηθούν για την προσφορά τους στην τουριστική προβολή των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου οι δημοσιογράφοι – με αλφαβητική σειρά – Μαρία Αναστασοπούλου, Γιώργος Αυτιάς, Μαρία Αχουλιά , Ανθή Βούλγαρη, Ναταλία Γερμανού, Άννυ Ζιώγα, Ασπασία Κάρλου, Νίκος Κονιτόπουλος, Στρατής Λιαρέλλης, Σταμάτης Μαλέλης, Νίκος Μάνεσης, Φαίη Μαυραγάνη, Δημήτρης Οικονόμου, Γιώργος Παπαδάκης, Λίλη Τζίμα, Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Τιμητικές διακρίσεις θα δοθούν επίσης στους δημοσιογράφους Τάσο Δούση, Μαρία Καλπάκη, Γιάννη Καφάτο, Σπύρο Λάμπρου, Μάριον Μιχελιδάκη, Μάνο Νιφλή, Μάγδα Τσέγκου, Χρύσα Φώσκολου.

Μετά το τέλος των απονομών ο Βαγγέλης Σαραντίδης με το συγκρότημα του θα δώσει ένα νησιώτικο χρώμα με Αιγαιοπελαγίτικες μελωδίες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο