Σπουδαίος διεθνής φιλικός αγώνας της Καλλονής στον Ταρλά με την Ακίσασπορ του Φάνη Γκέκα !!!

aelk-akisa

Ένα σπουδαίο διεθνή φιλικό αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της Λέσβου, το Σαββάτο στο Δημοτικό Στάδιο Μυτλήνης.

Η Καλλονή, εκμεταλλευόμενη τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League, λόγω του αγώνα της Εθνικής μας, θα αντιμετωπίσει στον Ταρλά την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Τουρκίας Ακίσα Σπορ.

Είναι η ομάδα που αγωνίζεται ο Φάνης Γκέκας και που μέχρι χθες ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού είχε νικήσει τη Φενέρμπαχτσε με 2 – 0, με τον Φάνη Γκέκα να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Όπως καταλαβαίνετε, θα γίνει μια νέα μεγάλη γιορτή, ανάλογη με αυτή στον αγώνα της ΑΕΛΚ με την Ουντινέζε.

Άλλωστε αυτό υπόσχεται και η διοίκηση της Λεσβιακής ομάδας.

Το παιχνίδι αυτό θα έχει ακόμα ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα φιλοξενηθούν στον ανακαινισμένο Ταρλά φίλαθλοι της αντιπάλου ομάδας, οι οποίοι θα τύχουν της Ελληνικής φιλοξενίας, από την Καλλλονή.

Για το λόγο αυτό έχουν οριστεί ειδικά δρομολόγια με τα πλοιάρια της γραμμής Μυτιλήνη – Αϊβαλί, ώστε να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι της Τουρκικής ομάδας.

Το διεθνές φιλικό της ομάδας μας με την Ακίσαρσπορ, θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στις 17.30,  στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης.

Απ’ ότι μαθαίνουμε μάλιστα, η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη και αναμένεται για μία ακόμα φορά, ο Ταρλάς να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Οι Τούρκοι φίλαθλοι, θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν την παρουσία τους στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για το φιλικό παιχνίδι, με την επίσκεψή τους στο νησί μας, γνωρίζοντας από κοντά μερικές από τις ομορφιές του τόπου μας!

Το aelk.gr γνωστοποιεί τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, που ισχύουν από και προς το Αιβαλί για τις 10 & 11/10

Παρασκευή 10.10.2014 Αιβαλί – Μυτιλήνη 18.00

Σάββατο 11.10.2014 Αιβαλί – Μυτιλήνη 09.00

Σάββατο 11.10.2014 Μυτιλήνη – Αιβαλί 21.00

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο