ΣΟΚ – 64χρονος άνδρας έπεσε από μπαλκόνι και καρφώθηκε με το κεφάλι στα κάγκελα !!! (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

641

Σοκ στη μικρή κοινωνία της Λέσβου !!!

Ένας 64χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες,  έπεσε στις 19.55 το απόγευμα από το μπαλκόνι του σπιτιού του και καρφώθηκε με το κεφάλι στα κάγκελα του σπιτιού του α’ ορόφου.

Με το άκουσμα του εκκωφαντικού θορύβου, πετάχτηκε έξω η σύζυγός του για να δει τι συμβαίνει.

Τότε βρέθηκε μπροστά σε μία φρικιαστική εικόνα, αφού είδε τον άνδρα της να είναι καρφωμένος επάνω κάγκελο του μπαλκονιού και το σώμα του να αιωρείται μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα και να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο.

Στο πόδι σηκώθηκε όλη η γειτονιά στη διασταύρωση των  οδών Γυμνασιάρχου Δαυίδ και Υακίνθου οι οποίοι έτρεξαν για να βοηθήσουν.

Ύστερα από μαραθώνια επιχείρηση και με μεγάλη προσοχή για να μην τραυματιστεί χειρότερα ο άτυχος 64χρονος απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε έχοντας καρφωμένο στην κροταφική του χώρα ένα κομμάτι σίδερο από τα κάγκελα.

Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανδρών του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, είχαν αποτέλεσμα και κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό τον άτυχο άνδρα

Αμέσως εισήχθη στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης όπου βρίσκεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.

 

64xronos-11

64xronos-12

642

644

643

645

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “ΣΟΚ – 64χρονος άνδρας έπεσε από μπαλκόνι και καρφώθηκε με το κεφάλι στα κάγκελα !!! (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)”

Αφήστε ένα σχόλιο