Σκληρή κόντρα Αστυρακάκη – Κουνιαρέλλη με φόντο τις πολιτιστικές εκδηλώσεις…

astirakakis-kouniarelis

Άσχετα με το ποιος έχει το δίκιο με το μέρος του, για μία ακόμα φορά βρισκόμαστε μπροστά σε μία ανελέητη κόντρα, μεταξύ των αντιδημάρχων Κώστα Αστυρακάκη και Ηλία Κουνιαρέλλη.

Δεν εξετάζουμε ούτε καν το θέμα της μεταξύ τους διαφοράς, για το οποίο σας αφήνουμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Αυτό που για μας έχει ενδιαφέρον, είναι το γεγονός πως για πολλοστή φορά, Αντιδήμαρχοι της ίδιας παράταξης – του Δημήτρη Βουνάτσου – βρίσκονται στα άκρα, χωρίς να υπάρχει ίχνος συναδελφικής συνεργασίας.

Και φυσικά, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που δημιουργήθηκε, στην τετραετία που διανύσαμε.

Άλλωστε πρόσφατη ήταν και η κόντρα Νίκου Κατράνη – Αναστασίας Αντωνέλλη.

Το λυπηρό είναι, ότι οι πολίτες της Λέσβου περίμεναν από τους τοπικούς μας άρχοντες να έχουν μία αλληλεγγύη… μία συνεργασία…

Για να βοηθήσουν το τόπο μας να πάει μπροστά…

 

Και το γράφουμε αυτό γιατί γνωρίζουμε τις δυνατότητες που έχουν και οι δύο, αφού είναι αξιόλογοι και μπορούν να προσφέρουν στον τόπο τους τα μέγιστα…

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί ο ευλογημένος τούτος τόπος, κάνει εδώ και χρόνια ένα βήμα μπροστά… και δύο πίσω !!!

Διαβάστε την καταγγελία του Κώστα Αστυρακάκη γαι τον “συνάδελφό” του Ηλία Κουνιαρέλλη…

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΣΤΥΡΑΚΑΚΗ

” Τα προβλήματα που έχουμε κάθε καλοκαίρι στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε εκδηλώσεις παράδοσης στα χωριά μας όπως η γιορτή σαρδέλας, γιορτή ούζου, γιορτή παπαλίνας, γιορτή τράτας κλπ αλλά και να μεταφέρουμε τα μουσικά και χορευτικά τμήματα του Δήμου στα χωριά προκειμένου να διασκεδάσουν τους συμπολίτες μας –φέτος δυστυχώς είναι ανυπέρβλητα και δημιουργούνται από τον ίδιο άνθρωπο και συγκεκριμένα από τον Κουνιαρέλλη Ηλία Αντιδήμαρχο καθαριότητας.

Αρνείται στην απάντησή του στο αίτημά μας που σας επισυνάπτουμε να διαθέσει οδηγό. Πρόσφατα όπως δημοσιεύσανε όλες οι εφημερίδες προσελήφθησαν επιπλέον 15 οδηγοί με την διαδικασία των «δίμηνων».

Οι εκδηλώσεις που οδεύουν προς ακύρωση φέτος όπως θα δείτε στην αίτησή μας που σας επισυνάπτουμε εκτός από γιορτές παράδοσης αφορούν και μεταφορά φωτοαντίγραφων έργων του μεγάλου λαϊκού μας ζωγράφου Θεόφιλου αφού φέτος τον τιμούμε 80 χρόνια μετά τον θάνατό του καθώς και τα θεσμοθετημένα παγκόσμιας εμβέλειας και συμμετοχής μαθήματα όπερας   από την παγκοσμίου φήμης σοπράνο Σέριλ Στούντερ που πραγματοποιούνται κάθε Σεπτέμβρη στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και που για πρώτη φορά φέτος θα δώσουν μια παράσταση στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου.

Ο υπηρέτης και εκφραστής του πιο άθλιου πελατιακού συστήματος στον τόπο μας Κουνιαρέλλης Ηλίας συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον τόπο ευτυχώς για μόνο ενάμισι μήνα ακόμα. Επισημαίνω στους αρμόδιου Γεωγραφικούς Αντιδημάρχους, στους Προέδρους και στους κατοίκους των αντίστοιχων χωριών πως η ευθύνη ματαίωσης των εκδηλώσεων βαραίνει αποκλειστικά τον ίδιο.”

      Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.

                                                                Παιδείας- Πολιτισμού & Αθλητισμού

Δήμου Λέσβου       

Κωνσταντίνος Αστυρακάκης

egrafo-astirakaki-kouniareli

 

ΘΕΜΑ: Εξυπηρέτηση πολιτιστικών εκδηλώσεων από γραφείο κίνησης Δήμου                                           

1.  Κυριακή 20 Ιουλίου 2014  μετακίνηση 25 ατόμων από το παρκινγκ μπροστά στο κτίριο του Δήμου προς τα Πηγαδάκια Κάτω Τρίτους. Ώρα αναχώρησης 19:00 και επιστροφή μετά το τέλος της εκδήλωσης.

 

2.  Α) Μεταφορά και στήσιμο εξέδρας για την εκδήλωση «Γιορτή της σαρδέλας» το πρωί.

 

Β) Σάββατο 2 Αυγούστου 2014 μετακίνηση 25 ατόμων από το παρκινγκ μπροστά στο κτίριο του Δήμου προς την Σκάλα Καλλονής.  Ώρα αναχώρησης 18:00 και επιστροφή μετά το τέλος της εκδήλωσης.

 

3. Σάββατο 2 Αυγούστου 2014 μεταφορά αντίγραφων έργων του Θεόφιλου για έκθεση. Αναχώρηση από το πρώην Δημοτικό σχολείο στο Πιργί προς Πολύκεντρο Πολιχνίτου.

Ώρα αναχώρησης 10:00.

 

4. Τρίτη 5 Αυγούστου 2014 μετακίνηση 25 ατόμων από το παρκινγκ μπροστά στο κτίριο του Δήμου προς την Σκάλα Πολιχνίτου. Ώρα αναχώρησης 18:00 και επιστροφή μετά το τέλος της εκδήλωσης.

 

5.  Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014 μεταφορά αντίγραφων έργων του Θεόφιλου για έκθεση. Αναχώρηση από το Πολύκεντρο Πολιχνίτου προς Πολιτιστικό- Συνεδριακό Κέντρο Πέτρας «Στέλιος Παυλής». Ώρα αναχώρησης 10:00.

 

6.  Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014 μεταφορά- επιστροφή  έργων του Θεόφιλου. Αναχώρηση από  το  Πολιτιστικό- Συνεδριακό Κέντρο Πέτρας «Στέλιος Παυλής» προς Μυτιλήνη.

Ώρα αναχώρησης 10:00.

 

7  Τετάρτη 20 Αυγούστου μετακίνηση 25 ατόμων από το παρκινγκ του μπροστά στο κτίριο του Δήμου προς την Άναξο. Ώρα αναχώρησης 18:00 και επιστροφή μετά το τέλος της εκδήλωσης.

 

8. Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 μετακίνηση 25 ατόμων από  το παρκινγκ μπροστά στο κτίριο του Δήμου προς Μόλυβο και επιστροφή το απόγευμα. Ώρα αναχώρησης 09:00.

 

 

 

 

                                                                          Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.

                                                                Παιδείας- Πολιτισμού & Αθλητισμού

Δήμου Λέσβου

 

 

 Κωνσταντίνος Αστυρακάκης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο