Σκληρή ανακοίνωση του συνδυασμού του Φωτή Ξύδα που μιλά για πανικό του Σπύρου Γαληνού

xidas-logo

Με μία σκληρή ανακοίνωση απάντησε ο Φωτής Ξύδας στην ενέργεια του Υποψήφιου Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού να στείλει ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ με απειλές κατά της υποψηφιότητας των κ.Κων/νου Κορδώνη και  Στρ.Αρώνη.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει αναλυτικά:

“Η αποστολή ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ από τον υποψήφιο δήμαρχο κ.Γαληνό προς τον Συνδυασμό μας με απειλές κατά της υποψηφιότητας των κ.Κων/νου Κορδώνη και  Στρ.Αρώνη, αποτελεί ενέργεια χωρίς προηγούμενο και προδίδει, αν μη τι άλλο, πανικό όσον αφορά το διαμορφούμενο κλίμα υπέρ του Συνδυασμού μας.

Είναι φανερό ότι ο κ.Γαληνός συνεχίζει την «παράδοση» του κόμματος του κ.Καμμένου, στο οποίο ήταν Γραμματέας μέχρι χθες, να στρέφεται δικαστικά εναντίον πολιτικών αντιπάλων. Αντί να αναζητά ανύπαρκτα κωλύματα στις υποψηφιότητες  τρίτων, χωρίς αυτές να έχουν κάν υποβληθεί επισήμως, καλό θα ήταν να ακολουθήσει στο δικό μας παράδειγμα και να παρουσιάσει, αν μπορεί, ουσιαστικές προτάσεις για τα προβλήματα του Δήμου Λέσβου.

Δυστυχώς, κάτω από την πίεση των αδιεξόδων που φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ο Συνδυασμός του, επιλέγει την πιο καταστροφική για τον τόπο μας συμπεριφορά.

Άλλωστε, θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν κωλύματα στις συνειδήσεις των πολιτών για όσους έχουν τιμήσει με σημαντικό έργο τον τόπο τους.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο