Σημαντική πολιτιστική εκδήλωση στο Κάστρο Μυτιλήνης με τίτλο «Η μουσική των τοίχων και των τειχών»

Η ομάδα του Open Lesvos, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου, την ΚΟΙΝΣΕΠ «Παρέα στη Λέσβο» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρών «Το Λιοστάσι», πραγματοποιεί στις 23 και 24 Ιουνίου 7μμ., με τη Χορηγία του Δήμου Μυτιλήνης / Αντιδημαρχία Πολιτισμού, πολιτιστική εκδήλωση με τίτλο «Η μουσική των τοίχων και των τειχών».

Πρόκειται για μια πρωτότυπη περιήγηση του κοινού σε επιλεγμένα σημεία του Άνω Κάστρου Μυτιλήνης όπου μουσικά σύνολα μαθητών του Μουσικού σχολείου Μυτιλήνης θα παρουσιάζουν ζωντανά κομμάτια ειδικά επιλεγμένα για τους χώρους αυτούς. Το κοινό σε ομάδες περιορισμένου αριθμού ατόμων, θα μετακινείται από σημείο σε σημείο διαδοχικά, ενώ παράλληλα θα ξεναγείται από τις επαγγελματίες ξεναγούς της ΚΟΙΝΣΕΠ «Παρέα στη Λέσβο».

Λόγω των μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού SARS-COV-2, η εκδήλωση θα είναι κλειστή. Την Τετάρτη 23/06/21, η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης (1 γονέας/ κηδεμόνας ανά μαθητή/τρια) ενώ την Πέμπτη 24/06/21, η είσοδος θα γίνεται αποκλειστικά με προσκλήσεις (εκπρόσωποι ΟΤΑ Α’ & Β βαθμού, επικεφαλής δημοσίων φορέων, εκπρόσωποι τοπικών ΜΜΕ κλπ). Έχουν προβλεφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε η διεξαγωγή της εκδήλωσης να γίνει με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.

Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί με επίγεια και εναέρια μέσα που έχουν ήδη εξασφαλιστεί.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο