Σαρωτική νίκη του ΑΙΟ επί του Ερμή με 4 – 1 και μία ανάσα από την κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)

ermis - aio 1-4

Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο Κιβερίου το μεσημέρι της Κυριακής κι αυτή, δεν ήταν ο Ερμής.

Ο Αιολικός ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα επικράτησε με το επιβλητικό 4-1 και είχε κλασικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Οι παίκτες του Ερμή Κιβερίου φάνηκαν μόνο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και μέχρι το 69’ οπότε και με τα δυο απανωτά γκολ που δέχθηκαν η …σεμνή τελετή έλαβε τέλος!

Στο 8’ ο Πασαλίδης έφυγε από δεξιά και σέντραρε για το πρώτο δοκάρι, εκεί ο Σελλής πετάχτηκε μόνος και με κεφαλιά –ψαράκι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του εμβόντητου Κοζιώτη.
Στο 10’ ο Μιχαλάκης βγήκε μόνος στην πλάτη του Τζιέρη, αλλά πλάσαρε χωρίς δύναμη πάνω στον Κοζιώτη.
Στο 11’  από κακό διώξιμο του Μάππα σε σέντρα, η μπάλα έφτασε λίγο έξω από τη περιοχή, όπου ο Ζίου με απευθε’ιας σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Ηταν το 1-1 που πανηγυρίσθηκε έξαλλα.
Όμως στο 14’  ο Ζαγοριανός βρέθηκε μόνος στην καρδιά της άμυνας και πλάσαρε, ο Κοζιώτης με φοβερή επέμβαση δεξιά έδιωξε σε κόρνερ και κράτησε το 1-1.

Στο 24’ ο Μίχος με ένα φοβερό ψηλοκρεμαστό σουτ λίγο πάνω από τη σέντρα, έστειλε τη μπάλα στο «γ» του Κοζιώτη και 1-2.
Στο 32’ από κόρνερ του Μπακάλη, ο Λένγκα έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Κοζιώτη που παρακολουθούσε ανύμπορος να αντιδράσει.
Στο 42’ ο Φράιλε βγήκε στα πλάγια, πρόλαβε και τον Κοζιώτη και γύρισε τη μπάλα προς το τέρμα, ο Φλώρος έδιωξε.

Στο 60’ από μια κάθετη μπαλιά ο Ζαγοριανός βγήκε μόνος, ανεξήγητα εκτός θέσης ο Κοζιώτης, ο επιθετικός του Αιολικού πλάσαρε βιαστικά ελάχιστα έξω σε άδειο τέρμα.
Στο 69’ σέντρα του Ζαγοριανού από αριστερά, η μπάλα πέρασε στην απέναντι πλευρά κι εκεί ο επερχόμενος Γάλας με ένα φοβερό απευθείας σουτ διαγώνιο, έκανε το 1-3.
Και πριν προλάβει να συνέλθει ο Ερμής, στο 70’ νεα κάθετη μπαλιά στην καρδιά της άμυνας, κόλλησε ο Σελλής και ο Ζαγοριανός έυκολα το 1-4.
Στο 88’ ένα καλό σουτ του Καραγκούνη και η μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μάππα.

ΕΡΜΗΣ:  Κοζιώτης, Τζιέρης (64’ Καλογιάννης), Φλώρος (74’ Καραγκούνης), Καπλατζης, Σελλής, Ζίου, Καλυβόπουλος, Αλεξ, Δριμούρας, Δημάκος (46’ Φίλης), Μαρίνης.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ:  Μάππας, Πασαλίδης (78’ Λάλας), Μαγγανάς, Μπακάλης, Παπαζούδης, Λένγκα, Γάλας, Μίχος, Ζαγοριανός (72’ Α.Σαμπάνης), Μιχαλάκης, Φρέιλε (83’ Καλής).

http://sport.argonafplia.gr/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο