Ρινοπλαστική – Προσοχή… Για επιτυχημένο μόνιμο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα…

miti

Η ρινοπλαστική  – η πλέον δημοφιλής από όλες τις πλαστικές επεμβάσεις –  βασίζεται σήμερα στην ταυτόχρονη πλαστική της μύτης και του ρινικού διαφράγματος και αποσκοπεί   στο καλύτερο και μόνιμο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα,  χωρίς επιπλοκές και προβλήματα στην αναπνοή, αλλά και την όσφρηση.

 

  • Ρινοπλαστική: Συνδυασμός γνώσης, πολύχρονης εμπειρίας, τέχνης και δεξιοτεχνίας

 

H ολοκληρωμένη ρινοπλαστική εκτός της αισθητικής και λειτουργικής βελτίωσης της μύτης, πρέπει επιπλέον να επιδιώκει να τονίσει και να αναδείξει όλα ανεξαιρέτως τα χαρακτηριστικά του προσώπου με τα οποία συνυπάρχει. Δηλαδή, ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός οφείλει να διαπλάσσει και να διαμορφώσει το τελικό σχήμα και μέγεθος της μύτης, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου, όπως είναι η προβολή των ζυγωματικών (μήλα), η μορφή του πηγουνιού, το ύψος ή εύρος του μετώπου, το σχήμα και μέγεθος των χειλιών κλπ.

prin-meta-1

Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός οφείλει να διαπλάσσει και να διαμορφώσει το τελικό σχήμα και μέγεθος της μύτης, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου.

Ο σπουδαιότερος παράγοντας για την επιτυχία της επέμβασης είναι η επιλογή τού κατάλληλα εκπαιδευμένου και εξειδικευμένου στη συγκεκριμένη εγχείρηση πλαστικού χειρουργού. Πέρα από καλή γνώση και εμπειρία στο αντικείμενό του, αυτός θα πρέπει να διαθέτει καλή τεχνική, τέχνη και δεξιοτεχνία στα δάκτυλα για τους δύσκολους και λεπτούς χειρισμούς που απαιτούνται. Μόνο τότε η επέμβαση θεωρείται ότι είναι εύκολη, ασφαλής και απόλυτα επιτυχημένη,  με το καλύτερο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα.

 

  • Προσοχή στην  επιλογή του κατάλληλου ρινοπλαστικού !  

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση αποτυχημένων επεμβάσεων ρινοπλαστικής. Ένας πολύ πιθανός λόγος γι’ αυτό είναι ότι πολλοί ενδιαφερόμενοι αποφασίζουν να χειρουργηθούν, ενδίδοντας σε υποσχέσεις απόκτησης τέλειας αισθητικής και λειτουργικής μύτης, με εφαρμογή αδόκιμων χειρουργικών προσεγγίσεων, οι οποίες παρουσιάζονται στους υποψήφιους ως δήθεν νέες τεχνικές, χωρίς νυστέρι, αναίμακτα, χωρίς οστεοτομές και οίδημα (πρήξιμο), χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία, συχνά με χρήση ειδικών ενέσιμων υλικών και πολλά άλλα, δηλαδή χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα δόκιμα επιστημονικά βήματα πραγματοποίησης επιτυχημένης ρινοπλαστικής. Όπως τονίζει ο  κ. Παυλιδέλης, δεν είναι σωστό να δίδονται στους υποψήφιους υποσχέσεις πραγματοποίησης επιτυχημένης ρινοπλαστικής, λες και πρόκειται για αλλαγή της κόμμωσης των μαλλιών.

prin-meta-2

 

Ο σπουδαιότερος παράγοντας για την επιτυχία της επέμβασης είναι η επιλογή τού κατάλληλα εκπαιδευμένου και εξειδικευμένου στη συγκεκριμένη εγχείρηση πλαστικού χειρουργού.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://pavlidelis.gr/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο