ΠΡΟΣΟΧΗ – Κίνδυνος από κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο από Ακράσι προς Νεοχώρι

katolisthiseis-akrasiou

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενημερώνει τους οδηγούς που κινούνται στο τμήμα Ακράσι – Νεοχώρι της 6ης Επαρχιακής Οδού, ότι μετά την άρση των καταπτώσεων έχει αποκατασταθεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή, η οποία όμως έχει περιοριστεί σε μία λωρίδα κυκλοφορίας και συγκεκριμένα στην κατεύθυνση από Ακράσι προς Νεοχώρι.

Δεδομένου ότι τις τελευταίες ημέρες είναι σε εξέλιξη φαινόμενο κατολισθήσεων στην περιοχή και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος νέων καταπτώσεων, αλλά και λόγω της στενότητας του οδοστρώματος, εφιστούμε την προσοχή των οδηγών που διέρχονται από την περιοχή και ιδιαίτερα για τα οχήματα που κινούνται από Νεοχώρι προς Ακράσι.

Για την εκτίμηση της σοβαρότητας του συγκεκριμένου φαινομένου, επισκέφθηκαν την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου την περιοχή η Περιφερειάρχης κα Χριστιάνα Καλογήρου μαζί με το διακεκριμένο επιστήμονα, Καθηγητή Γεωλογίας κ. Ευθύμιο Λέκκα, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Βαλσαμίδη και το Γενικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Σπανέλλη.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα προχωρήσει άμεσα στην εκπόνηση σχετικής μελέτης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “ΠΡΟΣΟΧΗ – Κίνδυνος από κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο από Ακράσι προς Νεοχώρι”

  1. Ξενοφών Μαυραγάνης

    Και καλά η περιφερειάρχης ως νέα στο κουρμπέτι, να συγχωρήσουμε και τον αντιπεριφερειάρχη κ Βαλσαμίδη, όμως για τον κ. Γιώργο Σπανέλλη, που διαπορεί και θαυμάζει βλέποντας τις επαπειλούμενες καταστροφές τι να υποθέσουμε; Πως τόσα χρόνια στο ίδιο πόστο δεν βλέπει τίποτα 100 μέτρα από το γραφείο του. Από ανώτερο υπάλληλο των τεχνικών υπηρεσιών της νομαρχίας τον θυμάμαι, τότε που ο νομάρχης Παύλος Βογιατζής με παρέπεμπε για θέματα της αρμοδιότητάς σου σ’ εκείνον. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΣΤΉΝΕΤΑΙ.

Αφήστε ένα σχόλιο