Πρεμιέρα της Καλλονής στη Super League κόντρα σε Ηρακλή και …Δήμο Λέσβου

aelk 2015 - 16

Περιμένουμε όλοι μας οι Λέσβιοι πολίτες, να πάει ετούτος ο ευλογημένος τόπος μπροστά…

Και πως να γίνει αυτό;

Όταν η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλλονής, που αναμφισβήτητα έβγαλε τη Λέσβο από την αφάνεια, ξεκινά σήμερα τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας στον Ταρλά την ιστορική ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, αντί να σταθεί στο ύψος του θεσμικού του ρόλου και να ευχηθεί στην ομάδα καλή πορεία, προσπαθεί με μικροπρεπείς ενέργειες, να εξοντώσει την ομάδα της Καλλονής.

Η Καλλονή είναι ομάδα της Λέσβου…

Όπως βέβαια και ο Αιολικός…

Όπως και οι άλλες ομάδες του νησιού μας…

Δεν επιτρέπεται λοιπόν ο ίδιος ο Δήμαρχος του τόπου μας να προσπαθεί να εξοντώσει ένα “παιδί” του.

Διότι η Καλλονή αποτελεί εννοείται κομμάτι του Δήμου Λέσβου…

Εκτός κι αν ο κ. Γαληνός δεν το κατανοεί αυτό…

Ή σε τελευταία ανάλυση, τις όποιες προεκλογικές του υποσχέσεις, δεν μπόρεσε ακόμα να τις εκπληρώσει…

Το θλιβερό σε αυτή την ιστορία είναι ότι ο Δήμος Λέσβου και η Καλλονή βρέθηκαν στις δικαστικές αίθουσες αντίδικοι λες και έχουν να χωρίσουν τα χωράφια τους…

Και μπορεί η Καλλονή να δικαιώθηκε έστω και προσωρινά ωστόσο οι πολίτες της Λέσβου βλέπουν αυτή την κόντρα που συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό και αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν αυτός ο τόπος να πάει μπροστά !!!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Η Καλλονή ξεκινά σήμερα στον Ταρλά τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την Super League αντιμετωπίζοντας στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Ηρακλη Θεσσαλονίκης του Περόνε.

Η ομάδα της Λέσβου μπορεί να μην έκανε φέτος μεταγραφές εντυπωσιασμού ωστόσο οι παίκτες που απέκτησε δείχνουν ότι μπορούν να προσφέρουν σημαντικά στην ομάδα.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο βαθμό ετοιμότητας και ομοιογένειας που θα μπορέσει να έχει αγωνιστικά η ομάδα αφού της έλειψαν τα φιλικά παιχνίδια.

Ο βαθμός που θα επηρεαστεί θα φανεί φυσικά μέσα στο γήπεδο.

Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει με μία νίκη που θα της δώσει το έναυσμα για μία καλή συνέχεια.

Ο τεχνικός της ομάδας Θαλής Θεοδωρίδης, ανακοίνωσε την αποστολή για την πρεμιέρα μετά το τέλος της προπόνησης στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, η οποία αποτελείται από τους:

Χογκ, Δαύκος, Αντέτζο, Κρολ, Ουνγιαλίδης, Ούκα, Αναστασιάδης, Βαλιός, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Σάμπα, Γεωργίου, Γιουκαρής, Ελλακόπουλος, Καλτσάς, Μάρκοβιτς, Μανούσος, Μπουρούς.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:15

Μετά το τέλος της προπόνησης, τελέστηκε αγιασμός από τον πατέρα – Κομνηνό.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Πρεμιέρα της Καλλονής στη Super League κόντρα σε Ηρακλή και …Δήμο Λέσβου”

  1. +ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ο π.Κομνηνος εκανε τον Αγιασμο ? – ο αλλος με το καπελακι και τα ροζ παπουτσια δεν ξερει οτι δεν φορανε καπελο σε ωρα Αγιασμου / προσευχης ?

Αφήστε ένα σχόλιο